Chiar daca sunt cu mult mai mare ca tine iti dau un sfat. dragostea nu are varsta... daca ti la el impacati`va .nu asculta gura lumii.tot timpu gura lumii e barfitoare si rea... daca ti la el si esti indragostita de el impaca`te cu el .bafta
Mi se pare foarte absurd ca tu, la 13 ani sa ai o relatie cu un baiat de 11 ani...Gandul tau ar trebui sa fie mai mult la carte.Ai timp de baieti in liceu si la facultate.Este timp
11 ani?
n-aveti ce face nu?
mai bine il lasi in pace...sunteti prea mici... o sa ai timp de baieti toata viata...
Stii cum se spune varsta nu conteaza
acum ca tu esti mai mare si ai orgoliu ca sunt si prietenele tale care au prieteni de varsta lor sau chiar mai mari asta e partea a 2a
dar daca tu vrei sa te impaci cu el: IMPACATE
Hmmmm... dar ce conteaza ca el e mai mic?! daca il placi ar trebui sa va impacati!
FATO! ai 13! weak up! ...carezi ca viata se termina in kativa ani...si nu ai timp de baieti... ...intelege...esti doar un copil! eu d ex la 13 ani ma jucam cu papusile!
LoL! Eu la 13 ani nici nu stiam altceva despre fete decat ca ele nu au organele genitale pe care le au baietii si ca au sanii mai mari. Ce repede evolueaza lucrurile. Oare ce s-a intamplat? Ai vazut prea multe telenovele sau cumva s-au scumpit jucariile din magazin si te-ai hotarat sa improvizezi. Ai grija sa nu te trezesti peste un an cu vreun copil, asemanator cu o fata pe care o stiu eu.
Pai si eu am 13 ani si am avut prieteni putin mai mici ca mine cu vreo 3-4 luni dar la voi e diferenta de 2 ani...eu zic ca daca iti place de el sa ii mai dai o sansa...si ce spuneti voi astia de mai sus pe timpul vostru era altfel e si acum este alt fel viata si nu mai sunt acele timpuri...