| TheUndertaker a întrebat:

Am 13 ani si as vrea si eu un sfat serios mai mult ca serios! As vrea sa dorm cu o fata (pur si simplu as vrea sa dorm) dar mi-e frica sa nu facem un contact sexual. Se poate sa faceam fara sa vrem?

10 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Sunt anumite dereglari sexuale care constau,printre altele,si prin faptul ca respectivii pot face sex in somn,in starea de somnolenta sau semitrezie.E un soi de somnambulism, dar cazurile sunt destul de rare.
Totusi, cred ca iti faci griji degeaba.Cat timp tu nu iti doresti asta, nu o sa se intample, intrucat te controlezi.Totusi,dormiti imbracati, nu care cumva sa se 'incinga' lucrurile. Aveti grija.happy

| MMihai a răspuns:

Ori ești prost ori o faci pe prostul!
„mi-e frică sa nu facem un contact sexual."
Se poate sa faceam fara sa vrem?
Involuntar în somn faci niște mișcări, dar deja este vorba de mișcări voluntare, că trebuie să vă dezbrăcați, că nu veți dormii goi.

| Daysukki a răspuns:

laughing bineinteles ca nu se poate daca nu vrei. eu m-am culcat cu doi baieti si nu s-a intamplat nimic. stai linistit

| LittleRose a răspuns:

Tine de autocontrol.Depinde mult de varsta fetei. Daca e mai mica decat tine sau mai mare cu un an chiar, doi, sa fi sigur ca sunt sanse 80% ca ea sa nu-si doreasca sa aveti contact sexual prin urmare nici tu.Se poate sa dormiti pur si simplu, bineinteles!

| KissSummer a răspuns:

Nu, nu se poate, daca uh stai cu chilotzeii pe tine si ea la fel nu se v-a intampla nimichappy

| GrammarNazi a răspuns:

Depinde cât de bine poți să îți stăpânești hormonii.

| alina17ilinca a răspuns:

Sigur ca se poate. Daca sinteti doar prieteni e mai usor, dar daca sinteti iubiti trebuie sa fiti constienti. Pentru voi cred ca ar fiu o placere nu mai putin placuta sa stati cuprinsi si sa adormiti impreuna, decit sa faceti sex.

| Sanela a răspuns:

Salut,eu ti-as spune :cel mai bine e sa ai la tine o "haina de ploaie "(prezervativ), daca cumva te apuca

| Soulwe a răspuns:

Daca tu nu vrei sa faci sex cu ea si nici ea cu tine atunci nu se intampla nimic.Dar daca o faceti in somn(cazuri rare) atunci...nu prea o sa fie bine...mai bine i-ati un prezervativ, pentru orice eventualitate.

| EdY_9001 a răspuns:

Ia-ti un prezervativ pentru orice eventualitatewinking