| kidda55 a întrebat:

Am 13 ani si imi place de un baiat care este cu 4 ani mai mare decat mine... a aflat de la un coleg de'al meu care il cunostea si de atunci fetele de la mine din clasa imi tot spun ca se uita si el dupa mine(nu numai eu dupa elbig grin), dar eu nu le cred pentru ca are prietena si nu cred eu ca s'ar uita la mine.
oare si el ma place pe mine?

Răspuns Câştigător
| mihaela_6422 a răspuns:

Poate, dar vezi ca problema e ca el are prietena, Lasa-l sa se uite la tine fai ochi dulci

15 răspunsuri:
| andreeasim1 a răspuns:

Sincer... tie ti-ar place sa auzi acum ca te place. dar cred ca colegele tale inventeaza. Daca te-ar place ti-ar spune el singur.Parerea mea este sa iti vezi de treaba ta pentru ca baietii astia de 17-18 ani cauta de alea mari, cauta ceva ce tu nu cred ca ai fi in stare sa le operi la aceasta varsta.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă are prietenă, lasă-l în pace.
Când aveam 18 ani, mă mai uitam insistent la fătuci de 13 ani dar nu ca posibile fete cu care să am o relaţie (pentru că ştiam că nu au cum să-mi ofere ce pot eu să le ofer) ci ca la nişte copii pe care aş putea să-i învăţ câte ceva.
Oricum, dacă are prietenă se cheamă că "e luat".
Vezi-ţi de treabă. Trăieşte-ţi finalul copilăriei.
Peste 3-4 ani o să ai timp şi de băieţiwinking.

| mimi_1975 a răspuns:

Stii, cred ca ar trebui doar sa observi cum se poarte el cu tine-numai nu-ti imagina prea multe ca sa nu-ti fie dureros daca nu va fi asa-pe prietene nu le asculta...ascultati intuitia;-) incearca sa vb cu el si vezi ce teme de discutii aproba,. cel mai bine ar fi sa te imprietenesti intii cu el.

| emchristina a răspuns:

Pai.baiatul ala nu prea cred eu ca se tine dupa tine mai ales ca are si prietena si este si mai mare.nu cred ca si-ar incurca el mintea cu fete mai mici. mai bine cauti pe cineva de varsta ta daca tot vrei prieten.sau si mai bine traieste-ti copilaria.happy

| Bella_3622 a răspuns:

Sincer nu cred sad. Baieti de 17-18 ani, nu vrea se uita la pustoaice ce 13 ani. Si mai ales daca are si prietena. Si colegele de la tine din clasa pot sa inventeze toate astea big grin, iti zice asa numai sa te simti tu bine.

| Flav a răspuns:

Are prietena? Out! Tie ti-ar place sa se uite altele la prietenul tau si sa ti-l fure? Sau, e doar un moft rasfatat de-al tau ( ca nick-ul, celebrul nick ) de a-l cuceri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intotdeauna baietii de 17-18 ani sunt fermecatori pentru fetele de 13-14 ani, dar nu e timpul tau acum, stai linistita ca iti va veni randulwinking

| Ririru a răspuns:

Daca te priveste, nu inseamna neaparat ca vrea o relatie cu tine, zic eu. Poate se uita doar ca stie ca`l placi.

Daca are prietena.mai bine nu te bagi, o sa-ti faci si tie probleme.

Oricum, nu e 100% sigur ca nu te place, dar vezi ce faci ^^.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mult timp mi-a placut de un baiat cu 4 ani mai mare. cand eram in clasa a 5 a, iar el intr-a 9a am auzit prima data ca si-a facut prietena. am fost distrusa laughing. acum mi se pare foarte haioase vremurile alea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea are cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti spun sincer. eu am 14 si stiu cum e sa ai 13 ani. si eu vroiam si eram innebunita dupa baieti mai mari. e adevarat si ca sunt foarte dezvoltata si aratam si eu de vreo 17-18. e ok ca iti place de el. are prietena? who cares? daca iti place tipul si ai ambitzie. e al tau. lupta pentru el. crede-ma... :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si eusunt aproape in aceeasi situatie cea mai buna metoda este sa incepi sa cunosti si alti baieti si cu timpul il vei uitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca si el te place, dar problema e ca el are o prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 13 ani ubyta