anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si inca nu mai venit spmermatozoizi... ceilati vb la scl mereu dar mie nu mai venit ce sa fac sa im i vina mai repede?

Răspuns Câştigător
| Allexis a răspuns:

Ce griji ai tu la 13 ani... Abuzeaza de cuculet si o sa vezi ce probleme o sa ai cand cresti mai mare... Stupid kids.

16 răspunsuri:
| borla a răspuns:

Pai...ai dat la laba?

| fingerboard a răspuns:

Pai iti mangai maimutica mai des si crede-ma ca o sa vinahappy

| CiiIAo a răspuns:

Spermatozoizi vin intre 12-14 ani...nu iti fa griji o sa iti vina si tie

| szergiu a răspuns:

La uni le vine mai repede la unii mai tarziu. spermatozoizii nu sunt ca si ciclu la femei/fete. Spermatozoizii "ies" cand esti excitat la maxim poti face acest lucru masturbandu-te.

| Sweet111 a răspuns:

rolling on the floor scuze. e putin comica intrebarea ta.
nu stiu eu nu ma pricep sunt fata. big grin

| missbee a răspuns:

Să aștepți. Fiecare are propriul ritm de dezvoltare... Ai abia 13 ani, nu ar trebui să fie asta principala ta preocupare.

| agentulagent a răspuns:

Nu trenuie sa te grabesti. Depinde de organismul fiecaruia. OIti vine si tie dar nu pic mai tarziu, nu este o problema asta. stai fara grija ca nu ramai fara. Inca esti copil.
Sper ca ti-am fost de ajutor

| Darkus a răspuns:

Fa laba in *** ce naiba eu la 8 ani am facut prima laba laughing rolling on the floor

| Papusik a răspuns:

Cam complicata intrebarea.

| Șușșș a răspuns:

Da grele mai ie gramaticile astea romanesti, nu?
De ce te grabesti mai laughing? Sa nu-mi zici ca vrei sa violezi o fata, da n-ai cum s-o lasi gravida rolling on the floor

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa nu te mai masturbezi macar 6 luni. Deloc.

| Aditza333 a răspuns:

@Darkus: Tu la 5 ani te-ai dezvirginat ma, la 8 ani nici nu ti se scula.

| Digital112 a răspuns:

rolling on the floor da in pl.m o laba ba rolling on the floor) cum vrei sa iasa daca nu dai o laba laughing (sa moara gibilan ce intrebare tarelaughing)

| Bya132 a răspuns:

Grea e limba română...

| NobodyHeree a răspuns:

Mangaie-ti gogosica mai des, si o sa vezi ca o sa-ti vina.

Răspuns utilizator avertizat