| boomerang a întrebat:

Am 13 ani si mie imi place de o fata cu cateva luni mai mare decat mine.Suntem colegi de 7 ani, dar nu cred ca ei ii place de mine.Problema principala e ca sunt mai scund decat ea, dar am o personalitate politicoasa, un temperament scazut si o fire mai retrasa.Stiu ca ei i-a placut de un alt coleg in clasa a 5-a care e mai inalt ca mine, arata mai bine, dar se da mare smecher:vine cu bratari de aur, schimba fetele din saptamana in saptamana si asculta manele straight face. Nu stiu cum as putea sa o fac sa ii placa de mine.Ar trebui sa vin si eu cu ditamai bratarile, sa ascult manele si sa umblu cu toti "baietii rai"? Sau ce as putea sa fac? Ea stie ca mie imi place de ea, dar ei nu ii place.Cum pot sa o fac sa fie prietena mea, din moment ce eu ii evit pe ceilalti baieti cat de des posibil, pentru a nu da impresia ca sunt si eu unul ca ei.Si am uitat sa va zic ca o ajut mereu pe ea si prietenele ei cu orice tongue.Va rog sa-mi dati niste sfaturi.Si credeti ca urmatoarea povestioara i-a schimbat parerea despre mine:

Joi a nins foarte tare la noi, iar la noi cand e zapada, fetele primesc "botezuri" dupa ore.Au incercat sa-i faca unul acelei fete, si aproape au prinso. Dar ea si-a scapat geanta, asa ca i-am dat-o ca sa nu se intoarca si sa nu fie "botezata". Mi-a multumit de multe ori dupa aceea dar nu stiu daca crede altceva despre mine.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff.am fost si eu o data asa rolling on the floor)

degeaba.las`o.nu sunt sanse.iti zic eu. tu invata.sa ajungi un om de succes.si atunci o sa vina ea la tine.si tu o s`o refuzi politicos smug
am fost de fata la un caz de genu`. mai sunt fete.chiar daca ti se pare ca totul se invarte in jurul ei.hai bafta peace sign

| Sოﺁℓε a răspuns:

Hai ca te acept eu rolling on the floor poti veni la mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti care-i faza sunt si eu intr-un caz din asta. adica si lui ii place de mine se comporta la fel dar mie nu-mi place de el si faza e ca poate si ea nu vorbeste cu tine ca sa nu te faca sa te simti prost cum fac si euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut si eu sunt la fel ca tine.Azi un coeg mi-a dat un baton si ia trebuie si la fata de care imi place i l-am dat ei pe tot, dar cred ca si ei i place de mine ca se cham uita dupa mine laughing