| Shinen a întrebat:

Am 13 ani si nu mi-a venit menstruatia de 3 luni jumatate.
Sunt virgina normal.
Nu stiu ce sa fac!
Helppp meeee!

11 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să aştepţi sau să mergi la un ginecolog, e normal ca în perioada asta să ai ciclu neregulat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti la inceputul ei.pana se regleaza dureaza si mie la inceput nu mi-a venit 3 luniwinking deci no problema

| maria_8727 a răspuns:

E normal la varsta aceasta sa iti intarzie ...stai linistita daca nu ai facut nimic. mie mi-a intarziat cam 6 luni si nu am patit nimic. daca totusi nu iti vine cel mai indicat e sa mergi la medic si iti va prescrie un tratament... take carebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita` ca nu este nimic grav.Fiecare fata are problema asta la inceput.Este ceva normal pentru` ca in primii doi ani nu o sa-ti vina regulat.

| anonimaa a răspuns:

Hoo ma! stai chill! e normal si mie mi s-a intamplat la fel la inceput

| AndreeaLupan a răspuns:

Pai draga...nu te deranja, sincer, totul va fi ok.Este bine sa pleci la medic, caci asa am facut si eu si iti va recomanda ceva de baut si a doua zi va fi totul ok...Succes!

| OanaG a răspuns:

Mare tragedie, ai 13 ani mai fetita, nu ti s-a reglat inca!

Nu e ceva de speriat, asa e la inceput, dar nu-i motiv de panica!

| Shinen explică:

Gabriela(Expertul TPU) spune altceva.

| danco a răspuns:

Se intampla foarte des la fetite sa aiba ciclu nereglat. nu e obligatoriu nici la fete mai mari sa vina la fix. daca mai inatarzie o luna du-te la doctor neaparat.

| unknown_5004 a răspuns:

Stai linistita laughing
Mie imi venea si de 2 ori pe luna la inceput pe urma vreo 2 luni, nimic straight face. Stai linistita! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca ciclul ti-a venit pe la 12 ani si de aceea u inca nu ai ciclul reglat asteapta si daca ste virgina de ce iti faci griji nu fi babalau nu iti mai fa griji te pup