| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva a întrebat:

Am 13 ani si sunt virgina. Vreau foarte tare sa ma masturbez, dar nu stiu cum sa fac ca sa raman in continuare virgina. HELP! E pentru. o cauza nobilahappyFUNDA!

Răspuns Câştigător
| Alex_1359 a răspuns:

Pai te poti masturba in 2 feluri: 1. Te freci la pasarica, dar sa nu incepi repede din prima, incepi si tu usor, usor si dupa aia repede si mai repede cu 2, 3 degete, 2. Poti baga 1 deget inauntru si procedezi la fel ai grija sa nu il bagi pana te dezvirginezi depinde daca ai himenul elastic sau nuhappy bafta si mult succes

6 răspunsuri:
| NiyckoOlLeEtTaAFiTzOaSa a răspuns:

tongue pui degetele la... si freci repede pana ai iese orgazm tongue eu mereu ma masturbez stii ce fain e? fundita?

| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva explică:

Dap, am glumit in legatura cu intrebarealaughing
nu sunt genul asta de fatalaughing
am vrut sa vad ce raspunsuri veti da. a fost fain. sper ca nu v-ati facut o parerea nasoala despre minelaughing). apropo, nudau id de yahoo

| george89 a răspuns:

Pai ai putea sa te joci cu clitorisul, sa-l mangai si cu siguranta o sa ai orgasmwinking

| mihaiii9 a răspuns:

Daca doresti iti arat eu penisul la web

| kkmk a răspuns:

Am putea sa ne masturbam impreuna la web... iti explic eu cum sa faci si iti arat cum ma masturbez si eu... Da add la ID Yahoo sexxysergiu daca vrei

| Tuddy a răspuns:

Suna cam ciudat asta mai ales ca ti-o zice un baiatlaughing. Pui degetelele tale frumoase acolo si incepi sa masezi cat mai rapidtongue si sigur o sa ai un orgasm.