| BumBumClap a întrebat:

Am 13 anihappy. Stiu ca n-ar trebui ca la varsta asta sa am probleme de genu...dar. Am un prieten foarte bun care ma place, eu nu-l plac dar odata l-am sarutat pe buze.A fost un simplu pupic, la fel ca pe obraz.Dar acum el e convins ca il plac si se tot plange la o prietena de-a mea ca ma iubeste dar stie ca eu nu vreau o relatie.Si intrebarea mea este sa-i spun ce simt pentru el? Ii si vina mea pentru ca l-am sarutat.asa ceva nu se face daca nu simti ceva.Totusi nu vreau sa-l pierd ca prieten. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| SabinCrb a răspuns:

Complicat. Nu-l placi, doar pentru ca iti este un prieten. Dar el, ca baiat, gandeste-te ca, daca este exact in aceeasi situatie ca mine, te viseaza in fiecare noapte. Acum stiu ca nu este ceea ce vrei sa auzi, dar da-i o sansa. Indienii se casatoresc fara sa se iubeasca. Si relatiile tin. Asa si aici, vezi daca merge, cat este de simpatic, si daca nu-ti place neam de el, spune-i ca nu o sa mearga. Asa nu o sa-l "omori" ca si cum i-ai zice "Nu te plac" acum

| Teodora666 a răspuns:

Buna.happy
Sa stii ca nu e atat de anormal sa ai probleme de genul asta la 13 ani, e pubertateawinking
Deci. Daca nu vrei o relatie cu un tip, dar vreti sa ramaneti prieteni ca in cazul tau eu te sfatuiesc sa ii spui exact cum ai formulat intrebarea si anume ca iti pare rau si ca nu vrei o relatie, dar nu vrei sa pierzi o prietenie pentru lucrul asta.
Eu asa vad lucrurile, spune-i in fata tot ce ai de spus! E mult mai bine decat sa tii totul in tinewinking
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!happy