anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani, cu o saptamana in urma am inceput sa vorbesc pe facebook cu o fata care imi placea. Vorbeam noi asa timp de vreo 3 zila. Nu stiam daca ma placea, dar imi zimbeam si era draguta cu mine. Apoi eu o intreb: Noi suntem prieteni? Ea:da. Peste o zi tot pe facebook i-am spus ce simt pentru ea, ca o iubesc. Ea a zis:nu stiu ce sa zic, eu am deja un prieten. Eu: macar am incercat. Apoi o intreb:mai suntem prieteni? ea mi-a spus da. O iuesc dar ea cred ca nu, dar ma vrea aproape de ea. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Incearca sa iesi din friend-zone.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ti-ai putea da seama daca si ea te place/vrea ca prieten doar in urma unei intrevederi si discutii face2face. Altfel de discutii sunt total inutile, nu fac nici cat o ceapa degerata. Propune-i o intalnire si o plimbare in doi.Succes.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Cam greu e sa te indragostesti pe facebook. Poza unei fete poate sa ascunda o baba. O mai iubesti asa repede, dupa numai 3/7 zile? Cauta o fata vie pe care sa o ai in fata ta, nu,, fantome,,.

| Masochistul12 a răspuns:

Daca a zis ca are prieten, las-o, cautati alta, nu merita sa astepti atata dupa ea, de obicei fetele aste ajung la tine dupa ce sunt parasite.

| petrisorstefan12 a răspuns:

Mai incerca pe la 17-18 ani.