| lerutza a întrebat:

Am 14 ani, iar un baiat de 19 ani vrea sa se intilneasca cu mine, are un caracter foaret potrivit pentru mine si ne intelegem foarte bine, nu doreste prea multe de la mine. se multumeste numai cu ce ii ofer as dori parerile voastre despre acesta relatie, are rost sa inceapa sau nu? astept raspunsurile voastre. mersy mult

5 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Mai bine ai cauta unul de 14-15ani...
Aia mai mari 18-19-20 nu fac decat sa stea cu tine pentru SEX si pentru a te avea primul, sigur ca tu crezi ca e potrivit pentru tine deoarece te cunoaste si sti ce ti-ar place si cum sa te faca fericita!
Nu te baza pe asemenea baieti...
Faci ce crezi tu dar sa stii ca e asa cum iti zic euhappyBafta!

| rechinosu a răspuns:

Da si nu dar de ce nu in limita decentei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti baietii care isi fac prietene mai tinere stau cu ele doar ca sa le f***.
Mai sunt unii care vad chestii care ii atrag la o fata anume, nu neaparat fizice, si cu care li se pare ok sa isi impartaseasca dragostea.
Daca si tu il placi, ce ai de pierdut la prima intalnire? Asa afli mai bine cat de mult va potriviti.
Multi de pe TPU zic ca nu conteaza varsta cand vine vorba de dragoste. big grin

| Roo a răspuns:

Asa-i asa-i... nu-si doreste prea multe de la tine laughing decat sa te dezvirgineze(in cazul in care mai esti virgina) si sa faca sex cu tine laughing ce minte poti avea copila?

| BebelushaMarina a răspuns:

Asa am fost si eu cu un baiat de 20 de ani..Intalneste-te cu el, nu ai nimic de pierdut.