Buna:* Eu cred ca te place. Fete, in general, cand sunt mai micute "refuza" sa stie ca plac unei persoane. Are emotii si poate nu stie ce sa faca. Incearca sa vorbesti tu cu ea, sa o intrebi diverse lucruri. Mai intai trebuie sa i fi prieten. Sa prinda curaj sa vorbeasca cu tine, sa ii demonstrezi ca nu ii faci nimica. K vrei doar sa ii fi alaturi. NU incerca din prima sa o saruti sau mai stiu eu ce. s-ar putea sa o faci sa nu mai vorbeasca cu tine. Ia-o usurel. la 12-14 ani nu se stiu prea multe din practica, ma rog... cel putin nu se stia... In fine, sa te apropii de ea, si sa nu te folosesti de sora ta pentru a afla lucruri de la ea. Fata o sa se simta "incoltita" si nu o sa vrea sa mai vorbeasca nici cu tine, nici cu surioara. Comporta-te normal:* hai ca esti barbat! ast sa imi spui cum iti mai merge! (sa nu uiti ) sper ca te-am ajutat. Daca mai ii ceva, poti sa imi lasi un mesaj sau ceva. poate te pot ajuta. bye2
Da, te place. si probabil se simte stanjenita sa vorbeasca cu sora ta despre asta.
dar ai grija, la 12 ani... se uita mai mult la faptul ca esti mai mare. pe parcurs probabil va ajunge sa tina la tine.
bafta:*
Buna. du-te si vb cu ea. de ex: si eu is in clasa a8a si colegul meu de clasa umbla cu una de 12 ani si nu are nimic de aface varsta daca chiar iti place de ea. da nu uita sa nu-i dai semne ca ai alte intentii.
Bafta!
George0197 întreabă: