anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si am avut un prieten timp de 2 saptamani acum neam desp da lui ii place de mine de 1 an si parca si mie de el dar nu stiu ce sa fac sa ne impacam sau nu.Doar ca lui ii rusine si sa ma pupe prea mult si asa ii foarte timid. Ce sa fac sa ma impac cu el sau nu? Dau funda rasp rapid:X

Răspuns Câştigător
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Cum adica parca si tie de el? Ori iti place ori nu, nu ca "parca"! E prea timid, hmmm? Eu iti sfatuiesc sa vorbiti sa lamuriti lucrurile, si mai ales sa lamuresti tu lucrurile in tine daca iti place de el sau nu! Si daca nu iti place ca e timid explica-i ca "Nu te supara mie nu prea imi place ca esti asa as vrea daca ne-am apropia mai mult unu de altu" cumva sa nu-l jignesti!

Nu s-ar putea ca poate infata prieteniilor, colegilor se comporta asa cu tine, si in fata lor e mai asa timid?
Ar fi mai bine sa vorbiti numa voi doi, fara sa va deranjeze cineva sau chestii bafta!happy

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Relatia voastra se bazeaza pe dragoste sau pe sex/fun? daca e pe dragoste atunci ar trebuie sa aveti o discutie sincera, daca este pentru fun/sex atunci nu sau da depinde

| AnnonnimGirrl a răspuns:

Daca il iubesti impaka-te fata! daca te place de un an si u tii la el ce mai astepti? incearca sa il ajuti sa treaca peste timiditate.Fa tu primii pasi si vei vedea ca ii va faci si el mai apoi. Daca nu, poti purta o discutie cu el in care sa-i spui ca ai vrea sa renunte putin la timiditate si ca esti dispusa sa il ajuti daca iti spune cum.bla bla bla.gasesti tu:*.te-am pupat si sper sa iti fie de folos rasp meu:*

| gaby1204 a răspuns:

Daca inca va iubiti cel mai bine ar fi sa iesiti maine seara si sa discutati face2face... Funda?

| âηgeℓ a răspuns:

Eu sunt de parere ca merita sa incercati ceva...te sfatueisc sa nu ratezi sansa aceasta si daca el este timid si nu incepe nimic(chiar daca vrea) spune-i tu...