| izaaa a întrebat:

Am 14 ani si am un prieten de 22 de ani si nu stiu daca ma chiar ma iubeste... Este atent cu mine, are tablouri cu poze de'ale mele prin casa, are chiar si un tatuaj cu numele meu pe brat si a renuntat la tigari si la bautura pentru mine, dar eu nu stiu ce sa cred. cateodata are niste iesiri infioratoare: arunca cu farfurii, sparge pahare, se taie pe maini, iar daca eu ii spun ca sunt suparata pe el incepe sa planga. Suntem impreuna de aproape un an. O data m'a lasat pentru alta asa brusc, din simplul motiv ca ea se culca cu el, dar ne'am impacat dupa o luna! Ma suna mereu, imi da jucarii, ma sprijina la greu si mereu vrea sa stam impreuna si sa vorbeasca cu mine, dar totusi e foarte suparacios! voi ce credeti: MA IUBESTE CU ADEVARAT?

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Cred ca te iubeste, sincer. Asta dupa tot ce ai zis. Si totusi, in legatura cu atunci cand te-a lasat pentru alta, pentru ca se culca cu el. Adica nu ti se pare asa putin relevant? Are totusi 22 de ani... Si daca zici ca a stat cu tine un an, asta inseamna ca nu a facut sex de un an? Doar asa, pentru ca e foarte mult pentru un baiat de 15-16 ani, ce sa mai zici de 22 de ani!
Si tatuajul ala e pur si simplu. wow! Adica chiar si-a scris pe mana numele tau? Un tatuaj il ai pentru totdeauna, deci el a stiut ca vrea sa aiba numele tau pe mana pentru totdeauna? Asta e chiar mult...
Cu renuntatul la fumat si baut sa stii ca baietii fac asta doar pentru fetele pe care le iubesc sincer. Cu iesirile lui, ce sa zic... Asa e el. Are sentimente doar duse la extrem: sparge pahare si plange cand te superi pe el...
Un an nu stai cu o persoana cu care vrei sa te distrezi sau la care nu tii, nu crezi ca el chiar te iubeste?
Cred ca, cu ajutorul tau, poate sa isi invinga partea aceea cu "spart pahare" sau "zgariat pe maini". Daca vei fi langa el, vietile amandorora se vor lumina.
Cand am inceput sa ies cu prietenul meu actual, eram emo. Adica ma zgariam, cum zici tu, pe maini, aveam si eu iesiri nervoase, cand aruncam cu tot ce vedeam in cale, scoteam hainele din dulap, le rupeam, spargeam vaze sau sticlute de parfum, orice de sticla e care il aveam in camera, apoi ma taiam cu cioburile... Ideea e ca de doua luni m-am schimbat radical: sunt foarte optimista, ma imbrac in culori deschise, nu in negru ca inainte, nu mai am breton emo pe jum de fata, nu mai ascult muzica screamo, am mult mai multa incredere in mine si nu urasc toata lumea care e fericita. Asta doar din cauza lui...
Deci, da, chiar cred ca te iubeste si cuplul vostru merita o sansa.

8 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

'Imi da jucarii'-asta a spus tot.

Tu, la 14 ani, nu trebuie sa ai relatii, cu atat mai putin cu tipi dubiosi de 22 de ani, instabili psihic si emotional.Crede-ma,poti sa ai enorm de suferit.Cand omul e violent in felul asta,fugi mancand pamantul.
In plus, tu nu esti capabila sa oferi tot ce implica o relatie, iar asta nu e in niciun caz un lucru bun.Sa nu mai vorbim de faptul ca relatia voastra e alt de pedofilie.

| shtephie a răspuns:

Nu te iubeste! E bolnav cu capul laughing

| Narcis2007 a răspuns:

Prea mare diferenta...nu cred

| kaylla a răspuns:

Chiar daca te iubeste faptul ca reactioneaza atat de violent la anumite lucruri care nu-i convin ar trebui sa-ti dea mult de gandit! Parerea mea este ca are nevoie de un psiholog! Gandeste logic tu ai 14 ani iar el 22, oricum nu cred ca veti ramane impreuna toata viata si cu atat mai mult cu cat ati fost si despartiti o perioada din cauza alteia! Nu i-a mers cu ea si s-a intors la tine?! Nu mi se pare o dovada de iubire! Gandeste-te totusi daca tu te vezi alaturi de el si peste 5 ani! Esti tanara ar trebui sa-ti vezi de copilarie si sa-l lasi sa gaseasca o persoana mai apropiata de varsta lui care sa poate sa-l domoleasca! Mult succes!

| Nymphetamine a răspuns:

Vise mama!laughing

| VIPlidia a răspuns:

Sper doar sa fi gresit numerele cand ai scris varsta.Nu crezi ca este destul de evident ceea ce vrea de la tine? Virginitatea,plus ca nu mi-a placut deloc sa citesc sa se taie pe maini.Fa bine si da-i pace,sterge orice contact pe care il ai cu el,poze, nr de telefon, si convingel sa iti redea acele poze sau tablouri cu tine.Schimba-ti cartela de telefon si fate nevazuta pentru el.Tu nu stii ce ii poate trece lui prin gand, nu risca.

| Anna_1282 a răspuns:

Tot ce e posibiltongue nu toti baietii sunt prosti si insensibili.si daca si-a tatuat numele tau crede`ma stie ce face.un tatuaj e permanentwinking

| Nicol_2691 a răspuns:

Pai daca esti de un an cu el si nu ati facut nimic inseamna ca da
Dar daca sparge si arunca... sa speram ca nu o sa daie si in tine mai incolo :* :-s