Opreste-te 1 an si vei fi mai bine.Masturbarea normala si sanataosa se poate face odata la 2-3 zile dar nu la 14 anisori cand nu ai nici sperma.
Sperma are nevoie de 10 zile ca se produca!
Prea multe filme erotice, nu trebuie sa iti sara pana in tavan cum ai impresia, de obicei "sare" in momentul cand ai erectie puternica, daca se lasa moale in momentul ejacularii normal ca nu sare.
Dar pentru a nu ma mai termina asa repede imi poti da un sfat ceva ce as putea face?
Lasa cuculetul ala in pace ca l-ai epuizat, fiindca tu la 14 anisori nu ai inca sperma si nici penis, doar un cuc in dezvoltare.
Nu mai trage de el atata, ca vei iesi cu sange, fiindca nu poti sa ai sperma la anisorii astia.
Si daca ma opresc o perioada mai mare de timp nu o sa imi mai dau drumu asa repede?
Opreste-te 1 an si vei fi mai bine.Masturbarea normala si sanataosa se poate face odata la 2-3 zile dar nu la 14 anisori cand nu ai nici sperma.
Sperma are nevoie de 10 zile ca se produca!
Problema de care vorbești este di cauza masturbarii excesive. La 14 ani, nici organele tale sexuale nu sunt dezvoltate bine pentru a produce spermă ori de care ori ai tu pofta de "laba".
Si daca ma opresc pe o perioada mai mare de timp se poate remedia? Sau ce pot face?
Vorbesc de a tin mai mult si de a nu mai ejacula asa slab
Am 15 ani si acceasi problema o am si eu. Nu te mai masturba non stop, cand simti ca iti vine sa iti dai drumul atunci te opresti si tot asa. Eu o fac de 2 ori pe saptamana si ma tine 3 minute.
Hahahahaha
Problema, crezi, ca e ca "nu sare"
Eu zic ca problem e la cele 10-15 secunde
Incearca sa te limitezi la odata - doua ori pe saptamana.Si eu am acceasi problema la 15 ani.
Nu trebuie sa fii pe graba, nu o mai freca mereu. Cand simti ca iti dai drumul atunci te opresti si tot asa. Mai asteapta cateva zile ca sa iti revina sprema.
Mersi dar oare daca ma opresc se remediaza problema? Ca eu nu prea as mai vrea sa dau si te as sfatui si pe tine la fel pentru ca este pacat, as vrea sa te pun pe ganduri pentru ca daca vezi asta poate Dumnezeu a vrut sa iti dea un semn ca sa te apropii de el
M am lasat 2 saptamani luna trecuta dar tot am,, cazut". Si eu tot zic ca ma las dar …
Da, se va remedia problema cu sprema. Dar cu ejcularea nu cred. Eu oricum fac laba rar