anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si cand imi dau drumu dupa ce ca ma termin in 10 15 secunde cand ejaculez nu sare deloc, trebuie sa l smulg putin ca sa iasa tot ce as putea face? Va rig spuneti mi ca se poate remedia problema natural tin sa mentionez ca dau laba aproape zilnic cateodata si de 3 4 ori pe zi de la 10 ani si in ultimul timp am inceput sa ma rog si am devenit mai religios si am rezistat o saptamana fara sa dau, cand am dat am vazut ca nu e nicio schimbare, ar trebui sa astept mai mult sau ce as putea face fara sa ma duc la medic? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Opreste-te 1 an si vei fi mai bine.Masturbarea normala si sanataosa se poate face odata la 2-3 zile dar nu la 14 anisori cand nu ai nici sperma.
Sperma are nevoie de 10 zile ca se produca!

13 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Prea multe filme erotice, nu trebuie sa iti sara pana in tavan cum ai impresia, de obicei "sare" in momentul cand ai erectie puternica, daca se lasa moale in momentul ejacularii normal ca nu sare.

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru MarianWLF):

Dar pentru a nu ma mai termina asa repede imi poti da un sfat ceva ce as putea face?

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa cuculetul ala in pace ca l-ai epuizat, fiindca tu la 14 anisori nu ai inca sperma si nici penis, doar un cuc in dezvoltare.
Nu mai trage de el atata, ca vei iesi cu sange, fiindca nu poti sa ai sperma la anisorii astia.

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru Violleta2022):

Si daca ma opresc o perioada mai mare de timp nu o sa imi mai dau drumu asa repede?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreistefan112222):

Opreste-te 1 an si vei fi mai bine.Masturbarea normala si sanataosa se poate face odata la 2-3 zile dar nu la 14 anisori cand nu ai nici sperma.
Sperma are nevoie de 10 zile ca se produca!

| Emilian65 a răspuns:

Problema de care vorbești este di cauza masturbarii excesive. La 14 ani, nici organele tale sexuale nu sunt dezvoltate bine pentru a produce spermă ori de care ori ai tu pofta de "laba".

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru Emilian65):

Si daca ma opresc pe o perioada mai mare de timp se poate remedia? Sau ce pot face?

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru Emilian65):

Vorbesc de a tin mai mult si de a nu mai ejacula asa slab

| Andreix186262 a răspuns (pentru Andreistefan112222):

Am 15 ani si acceasi problema o am si eu. Nu te mai masturba non stop, cand simti ca iti vine sa iti dai drumul atunci te opresti si tot asa. Eu o fac de 2 ori pe saptamana si ma tine 3 minute.

| Goete a răspuns:

Hahahahaha
Problema, crezi, ca e ca "nu sare"
Eu zic ca problem e la cele 10-15 secunde laughing

| Andreix186262 a răspuns:

Incearca sa te limitezi la odata - doua ori pe saptamana.Si eu am acceasi problema la 15 ani.
Nu trebuie sa fii pe graba, nu o mai freca mereu. Cand simti ca iti dai drumul atunci te opresti si tot asa. Mai asteapta cateva zile ca sa iti revina sprema.

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru Andreix186262):

Mersi dar oare daca ma opresc se remediaza problema? Ca eu nu prea as mai vrea sa dau si te as sfatui si pe tine la fel pentru ca este pacat, as vrea sa te pun pe ganduri pentru ca daca vezi asta poate Dumnezeu a vrut sa iti dea un semn ca sa te apropii de el

M am lasat 2 saptamani luna trecuta dar tot am,, cazut". Si eu tot zic ca ma las dar …

Da, se va remedia problema cu sprema. Dar cu ejcularea nu cred. Eu oricum fac laba rar