anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si chiar imi doresc sa imi incep viata sexuala...plac un baiat de 5 luni iar acum sunt cu el. ma atrage foarte mult din punct de vedere fizic insa nu stiu... ce s'ar putea intampla daca imi incep viata sexuala prea devreme. oricum eu vad sexul doar ca pe o placere

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Futa-te linistita... dar sa sugi inainte ca atfel nu e bine

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

Eu la 11 ani am facut sex si a fost bine iti recomand sa il lasi sa ti-o bage in cur si in **** mai rara mie unu imi place sa *** in cur

| supersexy a răspuns:

Daca tu si el va simtiti prgatiti fizic si moral eu zi ca n-ar fi o problema parerea mea

| alex18 a răspuns:

Fata ai 14 ani... mai asteapta sh uh 2/3 ani...
Vad ca zici ca stai cu el d 5 luni? estia sa d sg ca te place? el cati ani are?
Nu ai intrebare pe nimeni c se intampla daca iti incepi viata sexuala? gadestete pana la 18 ani cati baieti o sa vor sa faca sex cu tine?

| Petronik a răspuns:

Ar trebui sa ai o discutie deschisa cu iubitul tau pe aceasta tema.

Primul contact sexual trebuie sa ramana o amintire placuta, iar daca nu este asa poti ramane cu urmari.

Trebuie sa fi pregatita fizic dar si psihic. Daca nu esti sigura pe tine nu incerca, ai toata viata inainte.

| ingelashloz a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa privesti sexul doar ca pe o simpla placere. Si... 14 ani nu crezi ca esti totusi cam mica? Cat de multe stii despre contraceptie? Nu stiu cat esti tu de informata, dar oricum.eu zic sa te mai gandesti

| andrasylva a răspuns:

Buna micuto, eu sunt Andra.Nu imi permit sa iti dau un sfat dar in schimb pot sa iti spun parerea mea.Eu consider ca ai o varsta destul de frageda pentru a incepe viata sexuala.Practic esti inca un "copil". Trebuie sa profiti de perioada asta. In primul rand trebuie sa te cunosti pe tine insuti, sa stii exact ce vrei. iar tu inca nu ai ajuns in postura asta... iar pe el nu il cunosti deloc deloc. Trebuie sa ai pretentii de la tine si sa inveti sa te respecti. Acum ca sunteti impreuna puteti face o multime de lucruri placute si chiar utile. Aveti timp sa va cunoasteti si sa stiti exact ce vreti unul de la altul.

| flory_2918 a răspuns:

Pai ce se intimpla o sa iti para rau mai inkolo treaba ta