| Alessandra1233 a întrebat:

Am 14 ani și de curând, când am văzut-o pe fata despre care va voi povesti, mi-am dat seama ca sunt pan. Am decis sa fac un cont fake și sa o întreb dacă face parte din lgbt pentru ca ea nu spusese nimic înainte, o dădea de gol îmbrăcămintea puțin, i-am spus ca îmi place de ea și ea mi-a recunoscut ca e bi. Am tot vorbit 3 zile ea încerca sa își dea seama cine sunt și îmi punea întrebări, am indus-o in eroare spunându-i minciuni. A 3 a zi i-am recunoscut cine eram. Eu fiind la o noua școala nu ma cunoștea dar eu o cunoșteam de la prietenii mei. Ea avea așteptări mult mai mari, este și mai mare decât mine cu doi ani si mi-a zis ca nu are nimic impotriva ca o plac. A doua zi la școala au venit prietenele ei la mine sa-mi spună ca e ceva normal sa-mi placa de ea și ca nu trebuie sa ma îmi fie rusine iar apoi m-au dus la fata respectiva cu care numai vorbisem pana acum, mi s-a prezentat și m-a întrebat ce mi-au zis prietenele ei, eu când ma văzut-o am uitat tot, ma blocasem, eu nu vorbeam, stăteam si ne uitam unele la altele și prietena ei vorbea, a fost foarte akward eu eram ceva gen: Ok acum o sa plec și am plecat. Eu chiar vreau ceva cu ea și nu stiu cum sa fac sa se întâmple pentru ca nu prea ne putem împrieteni, ea are grupul ei, eu pe al meu, iar ai mei sunt foarte stricți și nu ma lasă sa ma duc singura la școala și sa ies cu prietenii mei. Cum pot sa-i conving pe și mei sa ma lase sa ies afara? Scuza lor este ca sunt in țara straina cu mătușa mea care nu prea știe limba și ei sunt in alta țara la munca și nu pot avea cum trebuie grija de mine. Chiar îmi doresc sa se mi se întâmple ceva cu fata asta pentru ca chiar țin la ea și la anul o sa plec și vreau sa fiu cu ea pana nu o sa fie prea tarziu, dacă ma puteți ajuta va rog sa-mi scrieți.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă e să fie, va fi. Dacă stai cu mătușica, vorbește cu ea. (Dacă e homofobă, spune-i că e vorba despre o simplă amică). De obicei mătușile și unchii sunt mai receptivi la dorințele nepoților.

| RKBlue a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, singura, si sa ii spui ca erai emnotionata sau ceva...
E mai bine sa fii sincera.Si daca nu se leaga nimic, macar iti poti face o prietena.
Nu te teme, persoana potrivita e undeva acolo. Poate ai cunoscut-o, poate nu.Incearca doar sa nu te stresezi prea tare.
Daca esti prietenoasa si naturala(gen nu incerca sa pari mult mai interesanta sau diferita, ci fi tu insati caci asa e perfect) ai sanse.

| MValentin a răspuns:

Doar calmeaza-te lasa totul sa curga de la sine si asteapta sa crești. ai o gandire imatura acum

Răspuns utilizator avertizat
| Willis a răspuns:

Spargi gheața. Tu mergi la ea, chiar dacă este cu prietenele ei, lângă ea, îi spui să vină cu tine mai deoparte să fiți singure (să nu audă toată lumea ce vorbiți, chiar dacă vă vede). Apoi îi spui fără rușine, știi că îmi place de tine, și vreau să te întreb dacă vrei să ne cunoaștem mai bine. De la răspunsul ei, te vei descurca să continui discuția, și să stabiliți unde, când să vă vedeți doar voi două.