| Annapro a întrebat:

Am 14 ani si ieri am intrat intr-o relatie (pentru prima data) cu un baiat din aceeasi clasa care este de asemenea de varsta mea. Cum nu prea ma pricep, as vrea sa va intreb cum as putea sa intretin relatia? Funda+vot.

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Atat timp cat intre voi exista o atractie specialalove struck relatia va fi mentinuta. Poarta-te natural, vorbeste sincer cu el, prezinta-l prietenilor tai, iesiti des impreunahappy.
Daca intervin certuri tu nu ai ce sa faci, asta este, probabil veti trece pestewinking. Important este ca amandoi sa va implicati in aceasta relatie si sa nu-i lasati pe altii sa intervina intre voioh go on.
Ai spus ca sunteti in aceeasi clasa, poate va mutati in bancabatting eyelashes, aveti subiecte comune de discutie deci nu veti avea cum sa va plictisitihappy! Fii tu insati iar el te va aprecia cu atat mai mult! Succes:*

4 răspunsuri:
| kRyStY_1411 a răspuns:

Intr-o relatie trebuie sa aveti cam aceleasi hobbiuri..incearca sa iti faci discutii cu el si nu il plictisi.Incearca sa lasi de la tine in certuri. FUNDAAAAA

| Psihologul a răspuns:

Cum sa intretii relatia?
O relatie nu se intretine de catre o singura persoana. Trebuie si el sa faca ceva.
Trebuie sa lasi totul sa vina de la sine, nu este o reteta exacta pentru asta. Iesiti in oras, petreceti timpul impreuna, mergeti la film, distrati-va.

| Barblaster a răspuns:

Implica-te in ce face el.
Implica-l in ce faci tu.
Inceputul unei relatii e in primul rand un mod de a te cunoaste mai bine.

Răspuns utilizator avertizat