| edistoica a întrebat:

Am 14 ani si imi doresc foarte mult sa am relatii sexuale cu o fata, ce pot face sa obtin acest lucru?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa mai cresti cativa ani. Acum ai alte preocupări mai importante.

| ania a răspuns:

Astepti pana la 18 ani si pe urmă te insori. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui.

| mihai69 a răspuns:

Să mai crești.

| Emilian65 a răspuns:

La 14 ani, ai grija de pregatirea lecțiilor la școală și de evaluarea națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

| minrest a răspuns:

Continua sa iti doresti cu intensitate timp de cinci minute. Pe de alta parte, ce fata crezi tu ca e atat de proasta incat sa faca sex cu tine din copilarie, doar pentru ca iti doresti tu asta foarte mult? Tu nu stii forma la plural a cuvantului ''relatie'', cu intarzierea asta in dezvoltarea intelectuala, cine stie daca vei face sex vreodata.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa termini scoala si sa iei BAC-ul.

| StoicAnalysis a răspuns:

Tot ce poti face este sa mai cresti macar 2 ani. Timp in care iti dezvolti vocabularul sau pe limba noastra "rizz-ul", si iti faci o prietena.

| MMP2000RO a răspuns:

Tot ce poți face e să-ți vezi de școală și de viitoarea evaluare națională. Gioco di mano e suficient pentru vârsta ta.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Bagi un conter strike cu Rusii si iti trece.

| alfons2390 a răspuns:

Sa ai grija sa arati bine, sa fii bine imbracat si curat. Astfel vei atrage fetele, vei avea o prietena, poate nu vei obtine si sex de la prima dar cu siguranta va veni si momentul acela.

| Numaizicnimic1 a răspuns:

Mi-e rusine cu generatia din care fac parte!
Tot ce poti face este sa cresti si sa inveti la scoala la aceasta varsta de COPIL.

| BoulDracului a răspuns:

Baga pulа într-o țeavă de eșapament sau fa dragoste cu un băiat, că nu poate rămâne gravid

| DragosContAcum a răspuns:

Ai o mână