| WhiteMirror a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o colega de clasa.
Ea imi este foarte buna prietena. Dar nu ezita sa ma tachineze. Ea ma baga in seama mereu si ii placea sa stea cu mine, sa manance cu mine la cantina.Asa ca am invitat-o la un film(date). Ea a spus ca iar place sa mearga cu mine la film dar nu neaparat ca un date si ar trebui sa mergem in cateva saptamani. Dar a doua zi a inceput sa nu ma mai bage in seama asa de mult. Pana acum ea incepea conversatile si eu putin mai rar. Intrebarea mea este daca ea ma place sau nu.(stiu ca nu m-am exprimat cel mai bine dar sper sa fiu inteles)

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Face pe indiferentawinking ca sa se convinga ca o placi si tuwinking bag-o in seama in continuarewinking da-i valoarewinking ca asta vreawinking
Spune-i ca rezervi biletele si abia astepti sa mergi cu ea la filmwinking

| LoveSleep a răspuns (pentru alina2k18):

Cât vrei să-ți ștergi contul de pe TPU și să nu-ți mai faci niciodată?

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Asa nu rezolvi absolut nimic.E mai mult un joc de-a soarecele si pisica.Cand nu ii mai acorzi tu atentie iti acorda ea si invers.Ii spui direct frate ca o placi si o intrebi daca si ea simte ceva pentru tine sau nu.In felul asta o lungesti prea mult si nu ajungi nicaieri.In orice caz din ce imi spui tu, te place dar ca restul de 110% din fetitele din ziua de azi alearga dupa mai multa atentie.