anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata cu varsta de aprox 12-13 ani.Cand eram mici(aprox 7-8 ani aveam) ne jucam, ne distram, si chiar cateodata ma fugarea sa ma sarute si eu fraier fugeam sad Deabia la 11 ani am observat ce am pierdut si am inceput sa am vise cu copilaria mea frumoasa pe care eu am ratato.
Cu cat cresteam mai mult cu atat mai mult imi placea de ea si de curand am inceput sa stau mai pe langa ea, am inceput sa vorbim, radem dar tot nu am ajuns la pasul care il doresc.
As dori sa stiu daca sa merg si sa o intreb :d/ sau mai stau pe tusa o vreme waiting
Plus ca in ultimul timp un baiat de la el in clasa incepe si el sa se bage deci tot trebuie intr-o saptamana cel mult 2 sa avansez love struck

Răspuns Câştigător
| andradat a răspuns:

Daa! Spune'i in fata ce ai de zis. Ca poate o pierzi daca se tot baga ala.

3 răspunsuri:
| zeeeeeex a răspuns:

Daca nu poti vb cu ea despre ceea ce simti, scrie-i o mica scrisoare pe care sa ii ilustezi sentimentele tale. Ii dai respectiva marturisire, tu decizi care vrei sa o citeasca de fata cu tine sau acasa. Ti-as recomanda, dupa ce termini ca un P. S. ii spui "daca impartasim aman2 celeasi sentimente raspunde-mi cu un sarut" sa elimini momentul stanjenitor si tensionat al raspunsului ei. GL!

| onutzaony a răspuns:

Spune-i ce simti tu pentru ea... dar din inima si sincerwinking love struck. Poate asa ii vei arata ce simti tu pentru ea si ea isi va da seama smug. Bafta thumbs up

| sweetioana a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea... good luck!