Ceau ... Parerea mea ii ca ar trebui sa ii dai poezia doar ca ai grija putin la ce scrii in ea sa nu pari putin disperat ca apoi o sa te invarta pe degete si nu o sa fie acelasi respect din partea ei.si daca vezi ca i`a placut poezia ar trebui sa o inviti undeva mai romantic pentru ca intalnirile la alergat si in fata casei nu sunt ceva de bun augur bafta ma` friend si sa ma anunti cum a decurs intalnirea
OOO mi-as dori si eu sa gasesc un baiat de genul tau
va fi incantat daca ii vei da poezia(adica ce fete mai primesc in ziua de azi poezi:X, e romantic sa faci gesturi de genul), isi va da seama ca o iubesti si ca ti la ea
Bafta, sa-mi spui cum a reactionat
Categoric sa i`o dai. Alegeti cuvintele cu grija. Desi e timida, va vedea ca tu chiar tii la ea si va incerca sa depaseasca timiditatea pentru ca un astfel de baiat nu gasesti in fiecare zi :X
Ar trebui sa ii dai poezia sa faci tu primul pas daca ea este mai timida si cred ca ar accepta atunci
Bafta :*!
Degeaba nu i-am schimbat parerea. A spus exact asa:Acum nu vreau sa fiu cu nimeni! Am intrebato daca o se mai razgandeasca vreodata si a zis nu cred! Ce parere aveti despre asta.Am respectat sfaturile voastre!