| elena10 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de un baiat din liceu care are 16 de vreo 2 ani. Am facut eu ce-am facut si ne-am cunoscut, am vb pe mess... De curand si-au mutat clasa langa clasa noastra si-l vad in fiecare pauza si eu sunt absolut nebuna dupa el. El stie ca mie imi cam place de el, da in ultimu timp nu prea ii mai arat si se pare ca cam incepe sa ma placa(cel putin asta am observat si pritenii lui zic asta). Chestia e ca el e orgolios si eu la fel si nu stiu ce sa fac. El o face pe inabordabilul si incearca sa ma faca geloasa. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bibishor a răspuns:

Si eu am patit la fel, bine al meu era cu 7 ani mai mare big grin. Si eu am facut la fel ca si tine, am incetet sa-i dau acele momente de satisfactie ca sunt topita dupa el, dar am avut norocul ca dupa un an sa cedeze el primul si na...nu ti-as recomanda, incearca sa-i fi o prietena buna la inceput, prefa-te ca iti place fotbalul(sau ceva pasiune de-a lui) chiar daca pentru tine el vorbeste limbi straine, aproba-l, incearca sa-i fi alaturi.Mult succes si sa ne dai de stire cum decurge big grin

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Mai mult ca sigur voi faceti acelasi lucru in acelasi timp:testati terenul. Daca era inabordabil nici nu mai apucai sa-l vezi la ochi si cand te-ar fi vazut pe tine, ar fi intors imediat privirea. Abordarea directa este cea mai indicata pentru tine.

| georgesur a răspuns:

Sa-l abordezi cu tupeu! Restul o sa vina de la sinewinking

| dede16 a răspuns:

Nu e orgolios, e pur si simplu precaut.Nu vrea sa se insele si nu e sigur de faptul ca tu il placi iar ca si orice specie masculina, incearca sa isi procure prada prin diferite mijloace, unul din acestea fiind faptul ca doreste sa te faca geloasa. Draga mea, tu ramai ferma ca el se imblanzeste cu timpul.Si eu am unul acasa care a fost tot un gen de acesta asa ca un pic de indiferenta nu strica. Tine minte, doar un pic