Draga mea,ca-ti place n-ar fi nici o problema.
Iti vor placea foarte multi in viata ta,te vei indragosti de mult mai putini si vei iubi si mai putini, unul singur ar fi ideal.
Sfatul meu este sa nu incerci sa traiesti o poveste de dragoste cu fiecare din cei care iti plac.Te vei consuma inutil, iti vei risipi sufletul si sentimentele de pomana.
Baiatul asta de 22 de ani e unul dintr-un lung sir de alti bieti care iti vor placea.Lasa-l sa treaca, nu te opri la el, exista multi altii mult mai potriviti.
Mult noroc.
Buna,da e normal sa iti placa pentru ca tu avand 14 ani,vezi in el baiatul perfect,pentru ca e mai mare,mai matur si cam toate fetele de varsta ta se indragostesc de baieti mai mari, acum depinde de el, nu conteaza varsta intr-o relatie doar ca nu e totuna sa ai 14 ani si el 22 sau tu sa ai 18 si el 26 de exemplu, pentru ca el are o gandire mult mai diferita decat tine si are anumite nevoi care tu nu poti sa ii le satisfaci.
El avand 22 de ani si fiind barbat,normal ca se gandeste la sex dar daca e suficient de matur,nu iti va cere sa o faci, stiind ca esti inca frageda si nu esti pregatita sa o faci.
Nevoile tale nu corespund cu nevoile lui, am mai vazut cazuri in care fata avea 14-15 ani si el peste 20 si aveau o relatie ok,asta in cazul in care fie el te asteapta dar oricum nu cred ca ar astepta prea mult,fie o faci tu sa ii indeplinesti dorintele, dar asta nu ar fi ok.
DAca vrei un prieten, mai bine fa-ti unul de varsta ta sau cu 1-2 ani mai mare si cand mai crezi, peste 2-3 ani macar atunci poti sa te gandesti la o relatie cu unul mai mare, atunci cand esti pregatita si cand inveti mai multe lucruri ca foarte rar un baiat care aproape sigur si-a inceput viata sexuala, va astepta pana vei simti ca esti pregatita...ma indoiesc.
@DiNaMoOo
Cel mai stupid raspuns. Fata psunea ca ii e ei teama sa nu astepte doar asta de la el.Dar de unde stii tu ce fel de baiat e? Poate ca nu asteapta doar asta si poate ca are destula rabdare...
Discuta cu el si spune-i ca nu esti pregatita si ca nu vrei sa faci acest pas.Incearca sa vezi cum reactioenaza si iti vei da seama daca il deranjeaza sau nu.In cazul in care il deranjeaza, cauta-ti altul...
Nu e normal sa itiplaca un baiat cu 8 ani mai mare incearca sa uiti oricum viata trebuie traita mai departe nu se opreste numai pentru ca ai dat de un obstacol
Buna
Poi cred ca o sa iti spun povestea mea
Am si eu un prieten( iubit) de 23 de ani
eu am 15, ne'am cunoscut cand eu aveam 14 inca neimpliniti iar el 22 neimpliniti... a fost un schimb de priviri intre noi de cuvinte gesturi
stiam ca nu e de mine dar ma privit si m-am indragostit si el la fel
am inceput sa vorbim prin sms'uri, si eu ma gandeam la exect acelasi lucru "nu ma combin cu el, vrea doar sex, alt ceva ce poate sa vrea de la o pustoaica" dar nu a fost asa, ne-am intalnit intr-o seara si ne; am luat in brate m'a pupat pe obraz eu ma topisem. a trecut ceva timp si am ajuns la discutii mai "intime" si mi-a zis clar ca el nu vrea sex. m'a facut sa il cred si am ajuns la o relatie foarte apropiata, si inca si in ziua de azi suntem impreuna chiar daca am mai facut un pas dupa parerea mea e absolut normal! sa fi indragostita dragostea nu tine cont de varsta sper ca te'am ajutat
Nu nu e normal nai sansa cu el e prea mare 22 ani... incepe scaoal fa-ti un iubit mai mare cu 1-2 ani nu 8 ani... hai bye succes
Si eu am 14 ani. si imi place de unu de 20 si. si suntem impreuna. eu cred ca daca il placi si crezi ca si el te place. poti incerca. dar incearca sa nu pui suflet! de ex: am niste prietenii care acum ea are 18 si el 28 sunt impreuna de 6 ani! de cand ea avea 12 si el 22. nimic nu e imposibil! cele mai bune prietene a mele au prieteni. una are mai mare ca ea cu 10 ani si sunt impreuna de un an! si cealalta e diferenta de 12 ani.eu cred ca nimic nu e imbosibil. daca vrei sa imi dai mai multe detalii si sa vorbim. da-mi id.ul tau! fundita?
Pai sincer multe fete se utia dupa ''deastia''de 22 de ani doar dupa corp deci sincer uitete 'doar ce e in interior'' nu cum arata ca asa de exemplu poate sa arate bine dar cine stie ce ganduri are oricum ai grija
Ai doar 14 ani! Mai ai mult timp pana sa-ti gasesti,, IUBIREA''! Gandeste-te si tu la scoala! Mai bine iti iei gandul de la el.Crede-ma, esti la varsta aia tampita in care crezi ca ai nevoie de un iubit, sau mai stiu eu ce alte aiureli...Nu merita sa-ti bati capul.Nu te mai gandi la el si totul va fi in regula.
e normal sa-ti placa dar nu incerca sa ai o relatie cu el pentru ca vrea doar sex de la tine finca te considera o prada usoara sau daca e baiat inteligent o sa te considere o copila si o sa-ti fie doar amic
Pe bune. lasa-l. . Eu am 16. si am fost cu un tip de 22 de ani. atata a asteptat dupa mine. pana i-am dat ce a vrut. peste o saptamana. mi-a dat cu jetul. . si nu e chiar asa usor sa treci peste. acum vezi tu ce faci.>
beausingurlamasamea întreabă: