| curiosgirl a întrebat:

Am 14 ani si imi place un tip de 21 de ani.ne placem reciproc, dar el vrea sa facem sex, cum credeti merita?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Daca el vrea doat atat de la tine e clar ca nu merita!
dar u de unde stii ca vrea doar sex? ti-a spus el asta?straight facedaca da, nu merita nici cea mai mica atentiestraight face plus ca esti foarte tanara si ai tot timpul din lume sa faci sex si sa cunosti tot felul de tipihappy

32 răspunsuri:
| nebuna0cu0acte0in0regula a răspuns:

Nu merita!
sunt multi baieti frumosi ...gasesti u unu! are 21 ani...se va folosi de tine apoi...va cauta alta!
sti linistita! PAREREA MEA

| izzybell a răspuns:

Mandro esti inca un copil in devenire femeie, el e un adult nu te place e vorbab de nevoia lui personala doar si daca nu e in stare sa isi gaseasca una de varsta lui sau cel putin nu una minora inseamna ca are o problema... el poate fi
acuzat si de corupere de minori asa ca mai bine fi hotarata si trimite-l la plimbare o sa ajungi si tu la varsta care iti permite sa faci ce vrei tu nu "el"

| marga_8173 a răspuns:

Gandeste-te... tu ce simti? poti? gandeste-te la urmari...la ce se poate intampla daca o faci si cum va fi daca nu o faci... happy singura trebuie sa iti raspunzi la o asemenea intrebare! Ai grija de tine! Cu drag, anca!