Bună!
Nu e sfârşit de lume. Cunosc persoane care au 20 de ani şi încă nu şi-au primit primul sărut. Ai toată viaţa înainte să-l primeşti, şi nu chiar de la oricine, ci de la o fată mai deosebită, care probabil va deveni şi iubita ta. "Nu prea mă plac fetele"... eh, unele fete poate că nu te plac, dar celelalte? Poate ar trebui să te apropii mai mult de una, să o cunoşti şi cine ştie ce se va întâmpla în viitor... oricum, nu trebuie să te descurajezi.
O să te placă şi fetele şi o să ai parte şi de primul sărut curând, nu'ţi face probleme. Nu trebuie să faci nimic, doar să aştepţi. fata care te va place aşa cum eşti.
Buna seara! primul sarut vine de la sine, nu trebuie sa fie programat! daca nu afost sa fie pana acum asta nu este nici-o problema, parerea mea. Consider ca trebuie sa ai incredere in tine, cum vine asta ca nu te plac fetele? asta este in viziunea ta, o sa vezi ca iti vei gasi o fata care sa te placa cu adevarat, atunci cand tu nu te vei astepta! o seara buna in continuare!
E foarte normal, sunt in aceeasi situatie.Cheia e sa ai incredere in tine insuti si totul va veni de la sine(iubire, saruturi si alte chestii). Nu fii dezamagit ca nu te plac fetele, adevarul e ca inca nu ai descoperit-o pe cea potrivita iar asta nu e nimic de care sa iti fie rusine, chiar reiese ca esti un tip serios.
Noroc si nu te grabi, ai timp de toate astea!
Si ce daca?
Primul sarut vine de la sine. Eu nu l-am avut, decat i-am dat un pupic minor lui varamiu de 5 ani, ca la gradinita! Si sa-ti mai zic ca eu cu fratimiu ne-am atins doar limbile dar n-a fost nimic! N-am avut primul sarut deloc. Am 12 ani dar am timp toata viata de primul sarut.
Asa ca asteapta si tu.
Iti zic eu frate daca nu te plac fetele. ia un baiat si tragei un mozol calumea Funda
Hey! Daca prin "nu prea ma plac fetele" incerci sa insinuezi ca nu esti tocmai baiatul viselor din acele reviste te inseli. Fiecare are frumusetea lui aparte. Cat despre sarut, stai linistit. Decat sa iti incepi viata sexuala la 12-13 ani ( cum se intampla ff des in zilele de azi), este foarte bine. Nu cred ca trebuie sa ai primul sarut franch (cred ca am scris bine ) la varsta de 10 ani..acum sa fim seriosi.Este foarte bine. Din punctul meu de vedere este ff OK. Multa bafta la cucerit fete si asteapta caci va veni si al doilea sarut... funda?
Buna!
Fiecare e frumos in felul lui si sigur sunt atatea fete care sunt atrase de tine si nu le vezi tu, sau nu vor ele sa fie descoperite de tine.Ai 14 ani, esti inca copil, asteapta..asteapta..nu e capat de lume. Poate tu vrei ceva special, desi daca stau sa ma gandesc, esti primul baiat la varsta asta de care aud ca nu a avut primul sarut.SIMTE-TE BINE! Si stii de ce? Esti printre acei baieti speciali, care doresc o fata speciala! Nu e capat de lume! TINE MINTE!
anonim_4396 întreabă: