| nicoletaxD a întrebat:

Am 14 ani si inca nu am prieten :X
Toate fetele din clasa au avut deja minim cate 2, insa eu nici macar unul...
Desigur, au fost baieti care m-au abordat, insa nu sunt de genul "usor abordabila", + faptul ca parintii mei nu prea sunt pentru ca eu sa am o relatie...

Deci, ce pot face cu parintii, dar si cu baietii...
Pleaseee!

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Eu nu inteleg de ce la doar 14 ani va plangeti ca nu aveti prieten.Esti inca practic un copil.Si in plus iti vei face un prieten cand vei incepe sa tii la cineva si nu pentru ca doar tu din cercul tau de prietenii nu ai prieten.Asta da dovada ca inca esti imatura pentru o relatie.Parintiilor e normal sa le fie frica, cand acum vad ca in Romania copiii au prima lor experienta sexuala la 13-14 ani. Daca tu vei intalnii un baiat cu care sa stai, ai putea sa vorbesti cu parintii tai si sa le zici ca vei fi responsabila si ca tii la el. Dialogul mereu rezolva tot.

7 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Daca prietenele tale iau droguri trebuie sa iei si tu? in primul rand nu e nici o problema ca nu ai prieten. in al doilea rand... parintii, desprei ei pot sa spun ca... ce faci cu baietii? simplu. daca vrei mai bine asteapta sa-i studiezi si dupa aia sa alegi sa fi cu cineva. ieri mergeau cu cineva daca il cunoasteau, azi toate merg cu unu si cu altu dar nu il cunosc. eu as spune sa filezi un pic terenul asta te ajuta sa vezi cat de cat caracterul lui si dupa aia daca care cumva nu il mai vrei pe cutarica nu o sa plangi ca vezi doamne.

| MihaEla_8742 a răspuns:

Esti mult mai speciala pentru simplu fapt ca nu esti ca toate celelalte! Vei avea prieten atunci cand va aparea persoana potrivita in viata ta! Trebuie sa fii mandra ca nu "te lasi usor, in fata oricui"! :*

| Cathuzik a răspuns:

Daca nu ai prt la 14 ani nu e ceva rau...cand o sa-ti faci unul ii faci cunostinta cu parintii tai si poate asa nu o sa mai ai problema cu ei. bafta

| Stefanistaaa a răspuns:

Parerea mea: cu cat mai tarziu cu atat mai binewinking

| batmobile a răspuns:

Si eu am 14, sunt baiat... nu am avut prietena si cu toate astea lumea nu s-a sfarsit happy in ziua de azi majoritatea schimba partenerii ca pe soseste ...asa ca mai bine nu!
"iubirea" nu exista, cel putin la varsta asta...sunt doar hormonii, nu te lasa pacalita laughing

| nicoletaxD explică:

Nu am spus nimic de relatii sexuale happy
chiar e un baiat la care tin mult, si am incercat sa vorbesc cu parintii mei, insa, reactia lor a fost : "sigur, hai sa ne pregatim deja de nunta..."

| pokaaaciu a răspuns:

Catalina nu sunt de o parere cu tine! Incearca sa vorbesti cu parintii tai calm si sa le explici situatia,poti sal prezinti parintilor inainte de casatorie happy, pastreazati calmul ca totul va veni la timpul lui, cele din clasa sunt pitipoance happy