| acadelecolorate a întrebat:

Am 14 ani si la anul trec in clasa 8 si vreau sa ma duc la liceul militar din campulung si vreau sa stiu cam cum e viata pe acolo...adica cum is profi cum is camerele si alte chestii de astea... FUNDA

3 răspunsuri:
| Ionut6999 a răspuns:

Cu sigutanta nu va fi ca celelalte licee, eu doar atat pot sa spun, ca doar e liceul militar. Am auzit doar ca la scoala militara, bine de la bunicu ce a facut armata, ca trebuie sa te scoli cu noaptea in cap pe la 5, aaa ai numa un minut sa te imbraci, faci alergari pe un dita mai terenu, alergari la greu, ma rog asta am auzit.

| Indecis a răspuns:

Ce a spus Ionut din cate stiu e din armata.Ea(cred) se referea la liceul militar.Nu sunt din Campulung si nu sunt la liceul militar deci nu ma bag.

| stilferlo a răspuns:

Stiu eu cum este, am stat acolo o saptamana intreaga, conditiile de cazare sunt super nasoale, instructie la greu, la ora 7 dimineata trebuie sa fii afara si sa asculti imnul Romaniei, apoi cu mancarea super groaznic, nu ai voie in blugi deoarece sunt considerate haine civile, au supra preturi la singurul magazin de acolo, e destul de nasol, eu unu zic ca nu se merita