| 123456789010 a întrebat:

Am 14 ani si m un prieten cu jumatate de an mai mare ca mine. El se muta la alta scoala, in Bucuresti(la 4 ore distanta de orasul unde stau). Am decis sa ne gandim daca sa mai pastram relatia. El vrea, dar eu i-am zis ca vreau sa ma mai gandesc, sa percep totul. Ideea e ca el se muta peste 2sap (pana atunci va merge la meditatii pt fiecare materie)si mie mi-a zis abea astazi, cand statea singur. S-a intamplat asa:in ultimele 3 luni, se comporta ciudat. Azi, am vrut sa ma vad cu el, dar a zis ca nu poate, deoarece se simte rau. Am vrut sa ma duc acasa la el, dar pe drum l-am vazut pe o banca, singur. L-am intrebat ce are si mi-a zis ca se muta la alta scoala. Apoi i-au curs cateva lacrimi din ochi si a fugit. Ce sa fac? De ce credeti ca nu mi-a spus pana acum, si de ce a plans si a fugit? Sa mai continuam relatia la distanta?

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Eu zic ca te iubeste...Adica serios, cand pleci de langa o persoana pe care o iubesti, nu sti cum sa ii dau vestea si incerci sa eviti.Asta a facut el, insa cand te-a vazut, nu s-a putut stapani si a plans.De ce? Ca te iubeste si nu vrea sa te lase.Eu zic sa continuati daca tu ai incredere in el si el in tine.
Succes happy

4 răspunsuri:
| Nomoreregretstb a răspuns:

Puteti tine si relatia la distanta, trebuie pusa multa incredere la mijloc, dar suntem in 2016 exista skype, Facebook, what's app si toate cele, o sa fie bine atata timp cat aveti incredere unul in celalalt

| Violleta2022 a răspuns:

Este necajit din cauza acestui mutat. Unoeir oamenii alg sa nu spuna prin ce trec sau de ce sufera, considerand ca este o problema prea personala sau familiala ca sa implice si prietenii.
Respecta-i dorinta si da-i pace, ceva se intampla cu el sau cu familia lui si cand el va fi pregatit o sa-ti spuna, pana atunci, asteapta decizia lui.

| corbulalbrosu a răspuns:

Trist dar adevarat, sunt intru totul de acord cu ceea ce ti-a raspuns neutrino. Asta este viata, uneori poate fi si rea, haina, nemiloasa chiar daca nu meritam o astfel de soarta. Accepati realitate.

| neutrino a răspuns:

Asa sunt copiii, plang din orice, ori de cate ori dau peste un hop al vietii. Dicutati si acceptati realitatea: relatia voastra nu mai poate continua prea mult, drumurile voastre se despart.