| Kalla a întrebat:

Am 14 ani si mi-a venit ciclu prima data pe 12 martie 2010. De ce nu imi vine ciclul niciodata pe 12. Imi vine mereu in zile diferite.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este normal, in general in primii doi ani ciclul menstrual este neregulat.
S-ar putea sa nu ai menstruatie 2-3 luni, iar atunci cand apare, sa dureze o zi sau 10.
Nu te ingrijora! E normal!
Vorbeste cu mama ta acest lucru, sa te lamureasca mai bine.
Te pup!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata,in pesteri aveti internet?
Presupun ca acolo locuiesti, daca la 14 ani, cu informatiile de pe net, habar nu ai ce se intampla cu organismul tau. M-am uitat pe profilul tau, m-ai bine ai petrece timpul cautand informatii despre ce se intampla cu tine, dar nu, tu ii critici pe atei. Nu inteleg de ce, daca esti asa o buna crestina? Te intrebi ce se intampla cu tine? Ar trebui sa te increzi in Dumnezeu, ca sigur el lucreaza prin tine, in plus cunoasterea vine de la diavol. Tu trebuie doar sa crede in Dumnezeu, nu mai pune la indoiala ce se intampla cu tine.
Ipocrizia, incultura si ingoranta nu au limite atunci cand vine vorba de tine!

| Kalla explică (pentru anonim_4396):

Pot sa pun o intrebare fara sa dau de voi?

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

"Pot sa pun o intrebare fara sa dau de voi? "
Nu ai cum, suntem pe urmele tale, urmam calea, lumina si adevarul laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

laughing)
Cat adevar graiesti!
laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Pai din moment ce tu ma jignesti, fara pic de logica, hai sa te jignesc si eu, dar aratand mai multa maturitate prin logica!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna!
Ce ai fata? De ce jignesti?
Voi de-asta va faceti cont aici sa jigniti in stanga si in dreapta?
Se vede cata educatie aveti de la parinti, fara suparare!
Site-ul este facut pentru a ajuta oamenii, nu prin a jigni!
Voi a-ti citit regulamentul site-ului?
Te pup!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna!
"Hai sa spunem ceva frumos despre o religie pe care nu o suportam. Incep eu: ateii nu sunt chiar asa urati"
Aceasta a fost o "intrebare" anterioara celei de mai sus. Dupa incercarile esuate, a celor de la categoria Religie, de ai explica ca este o "intreabare" lipsita de logica si ca ateismul nu este nici o religie nici un cult, si mai multe discutii contradictorii, ateii i-au cerut dovezi ale existentei lui Dzeu, iar ea, ca o mare "credincioasa" le-a "demonstrat" aducand ca dovada faptul ca s-a rugat sa aiba nu stiu ce tip de telefon si Dzeu a actionat prin mama ei si l.a primit. Discutiile au mai continuat, pana intrebarea a fost stearsa. Acesta este motivul pentru care eu am jignit.o, dar si cel ale raspunsurilor lui Thoth si Hombre. Nu am nimic personal cu ea, doar ca ma enerveaza ipocrizia de care da dovada atunci cand afirma ca este credincioasa, dar habar nu are ce inseamna sa fi crestin.
Nu mi-am facut cont sa jignnesc ci sa ajut, daca pot, si am vrut sa o ajut folosind modul ei de exprimare, ca sa fie mai pe intelesul ei.
Parintii nu au nicio legatura cu educatia mea.
Multumesc ca pe mine m-ai criticat pentru ca o jignesc, in timp ce pe ea nici nu ai intrebat.o daca a facut ceva pentru care e jignita! Daca te-ai uita putin printre intrebarile si raspunsurile ei, lipsite de logica, dar pline de jigniri si discriminare, ai intelege ca nu e jignita degeaba.
Pa-pa!

| Kalla explică (pentru anonim_4396):

Cine esti tu sa ma judeci pe mine?

| Scarbo a răspuns:

Poate te ajuta Dzeu.

| RexCuParuCret a răspuns:

Server Nou foarte smecher fratilor cel mai bun dintre toate incercate de mine adresa 93.119.26.216:7777 players : 11/100! GreeTiger

| TuRqOiSe a răspuns:

Ciclul vine in mod normal la 28 de zile dupa ciclul trecut.