In primul rand, fa-ti curaj si intreab-o pe fata asta de care zici tu ca-ti place de un an, daca ar vrea sa iesiti la un suc, un film, ceva. Daca tu nu faci o miscare, poti sa astepti mult si bine, sanse sa vina ea la tine sunt foarte mici. De pupat, stai linistit ca o sa se intample mai devreme sau mai tarziu.
"Buna x, ce faci? Vroiam sa te intreb daca vrei sa iesi cu mine sa vedem un film/la un suc etc"
Stiu ca pare greu, dar se poate. Trebuie doar sa vrei. Daca spune nu, asta e, gasesti alta fata care sa iti placa si o intrebi pe ea.
Vorbesc din cunostinte proprii numai ca eu am inceput de la 13 ani urmatoarea chestie… apuca-te de baut si de fumat, asculta muzica rap si ai sa vezi ca nu vei mai fi timid in preajma uneo fete, pur si simplu te vei simtii normal in preajma lor, vorbeste cu cat mai multe fete, considera-te un baiat frumos si foarte de gasca, invita fete in oras, vei vedea ca intr-un final ca, chestiile cu fetele sunt foarte simple. Legat de primul sarut, lasa-te tu sarutat prima data, nu ma refer sa vina fata la tine si sa te sarute, pur si simplu te duci cu buzele la buzele ei si ea te va saruta, va fi floare la ureche. Succes. Funda?
Esti la fel ca mine, am 14, nu am avut primul sarut si nici o prietena. Dar nu ma vait. Crede-ma, decat sa suferi din dragoste... Trebuie sa te doara-n **** de fete. Ai doua personalitati, una zice ca te iubeste ( nu e adevarat) si cealalta vrea bani etc etc. Deci sunt pe interes. Cel putin pe mine nu ma baga in seama pentru ca ascult rock. Oricum, bafta!
Nu-ti face probleme! Decat sa ajungi tatic de la 15 ani, ca altii, mai bine asa.
wrzzer123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: