| LaurentiuGabriel666 a întrebat:

Am 14 ani si nu am inca o iubita si imi place de o fata cum pot sa ii spun ca imi place de ia fara sa ma fac de ras, dar parca imi e si frica sa nu rada de mine va rog sa imi dati niste sfaturi bune fara sa ma judecati va rog!

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Intai vezi daca ii place si ei de tine. Petrece mai mult timp pe langa ea, vorbeste cu ea, daca iti da semne ca si ea te place totul va veni de la sine

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Draga baitel, la 14 ani nu poti sa ai iubite, ca alea se mananca cu sex, ori la varsta ta, nu prea ai cu ce, ca ce ai tu in pantaloni, se cheama cuc inca si este neutlizabil la varsta asta.
Te sfatuiesc sa incepi cu cautarea unei prietene acum, iar pe la 17-18 ani, poti sa-ti cauti si iubita.

Atentie:
"ia" se foloseste doar cand iei ceva, cumperi ceva samd.
"ea" este termenul corect de pronume personal, cand te referi la o fata (gen feminin).
Mai foloseste si tu semnele de punctuatie, ca nu te musca!

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru Violleta2022):

Lasa copilul sa incerce, ca va ajunge la 18 ani sa ii fie rusine sa vorbeasca cu fete sau cine stie ce prostii mai face cand va fi refuzat

| Ddolganiuc a răspuns:

Du-te și spune-i în față și lasă rusinea, căci cu rusinea nu o să ajungi departe, o să se găsească altul mai indrăzneț și o să-ți spulbere toate visele?