| kidu2012 a întrebat:

Am 14 ani si nu m-am dezvoltat deloc am inaltimea unui copil de 9 ani 1.45 si organele sexuale la fel ce sa fac? va rpg spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Esti baiat nu?

perioada de pubertate la baieti incepe ntre 15-16 ani. nu-ti face giriji. deodata o sa te desirihappy nu te cauta nimeni sa iti vada organele sexualehappy

8 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Pentru linistea ta sufleteasca du-te la un medic.Acolo o sa primesti lamuririle de care ai nevoie.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Ce?!?!?!?!? Nu se poate! 14 ani si 1.45!?
Doamne.Du-te la sala, du-te si fa sporturi " Basket ". In cateva lunii te vei inalta si ai sa vezi ce bine e!
Eu la 14 ani aveam 1.55, acum am 16 si am 1.65 straight face Si chiar, sunt foarte dezvoltata. Fa multe sporturi, mult efort, si cu siguranta te vei dezvolta si tu.

| SnitiCuTrademark a răspuns:

O sa incepi sa cresti foarte curand, stai linistit. Baietii incep sa creasca pe la 14 ani si jumatate sau 15. Nu te panica. Si penisul trebuie sa fie de 3 ori mai mare decat degetul mare, in lungime, adica. Stiu ca la varsta asta e panica rau pe la voi ca cine o are mai mare, da' sa stii ca nu te pune nimeni sa i-o aratiwinking.
Succes. happy

| FucktheSystem a răspuns:

Așteaptă să crești, mulți suferă o creștere bruscă, poate o să fie și cazul tău.

| NoNameMe13 a răspuns:

Du-te la doctorul de familie. Dupa o consultatie el iti va da vitaminele necesare. Bafta! :*

| andrey910 a răspuns:

Du-te la un nutritionist.

| LookBehinD a răspuns:

Nu-ti face griji... baietii sufera de o crestere brusca, la 16 ani vei fi boboc.
Pana atunci fa mult Basket si Inot.

| geo_1909 a răspuns:

2 sfaturi du-te la doctor1)si 2)fa un sport care sa te dezvolti intotu aveam 1 55 si acum am 1 87 am facut `1 an jumate si baschetu e bun