anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si nu stiu sa sarut. sunt fata. m-au intrebat mai multi baieti daca vreau sa fiu cu ei da nu pot pentru ca imi e frica sa sarut.deci intrebarea mea este cu sa sarut spuneti-mi ce sa fac.cum sa pun buzele capul mainile va rog ajutati-ma crying le multumesc celor care m-au ajutat :X:*

PS:nu vreau sa-mi zice-ti ca vine totul de la sine ca nu ma ajutati cu nimic! mersi pentru tot

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pai asta e adevarul
ce puii mei vrei sa facilaughing?
astepti pana ai un prieten si inveti sa saruti.asa daca iti zice cineva cum tot degeaba, niciodata nu o sa ai senzatia ca stii. te saruta el si replica:totul vine de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey
relax oh go on
zi mersi ca nu esti baiat
deoarece cand un baiat se indragostete de o fata el trebuie sa faca primul pas adica el trebuie sa sarute,
primul pas intotdeauna ii cel mai greu
trebuie sa-ti faci curaj
nu-ti fie frica
doar inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos cand saruti

| cataaa a răspuns:

Te va ghida el. tu trebuie sa fii doar cu gura acolo si sa stii sa scoti limba cand si cat trebuie laughing

| barbie_4976 a răspuns:

Saluthee hee
problema asta o au toate fetele prima data nu te speria. Dar daca iti e atat de teama ca in acel moment te vei face de rusine, incearca sa cauti pe net site-uri care iti explica detaliat acest lucru. dar cel mai simplu si fara prea multa filozofie, ar fi sa inchizi ochii, si sal lasi pe el sa-si faca treabahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stay nemyscata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corect.nici eu nu l-am primitthinking