| Pompylik a întrebat:

Am 14 ani si pana acum 2 luni eram cea mai vesela pers...gen nebunatika, dulce, amuzanta, vorbareata si mereu imbrcata colorat! Dar acum sunt altfel! Ma imbrac in negru si rosu, am o atitudine oribila, mi e frica de penibil, mi e frica de orice miscare, mi e frica de absolut tot. Vreau sa stau singura, sa ma plimb singura! Pur si simplu nu mai socializez! Cva nu s a int dara m fost plecata 10 zile din bucuresti la tara si am vrut sa ma schimb la intoarcere! Dar cum sa devin aceiasi cand eu dabea pot sa zambesc?

Răspuns Câştigător
| LoveKiddie a răspuns:

Salut! Te sfatuiesc sa vorbesti cu una din prietenele tale si sa ii spui ca ceva nu e in ordine cu tine. Daca nu...gandeste`te ca nu are rost sa stai mohorata sau trista din niciun motiv si ca poate chiar si un zambet il poate pe altul fericit.Important e ca daca gandesti pozitiv si traiesti viata la maxim o sa te ajute in viitor (moral vorbind).Si eu mai am momente in care vreau sa fiu singura.cu gandurile mele, dar tot e mai bine cand ai un prieten langa tine si un umar pe care sa plangi:X
:*

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Putem vorbi la telefon. Te pot ajuta happy

| VadTot a răspuns:

Cu siguranta ceva s-a intamplat cu tine dar ti a fost rusine sa spui
?

| nury a răspuns:

Te transformi in emo laughing))

| Sweet_3291 a răspuns:

Vreau sa stiu de ce te-ai schimbat, dar ma rog. Cred ca pana la urma oricum nu poti fi aceeasi dar poti incerca sa-ti schimbi putin atitudinea... apoi incetul cu incetul te schimbi.Sunt sigura ca vei gasi o cale de a te schimba macar un pic...iti urez noroc