| NekoNarciix3 a întrebat:

Am 14 ani si sunt indragostita peste cap de un baiat din clasa mea. Nui pot spune celei mai bune prietene, pentru ca ea este o fire care rade de asta, desi am tendinta de ai spune, eu nu pot. Apoi, baiatul asta se da la mine, dar ma gandesc ca el se da la toate fetele din clasa. Apoi cand ma duc la banca lui, o colega face misto de mine si de el. Eu ma inrosesc, si plec de la banca lui. Asa mi se intampla zilnic. Si chiar nu stiu ce sa fac! Va rog, ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Madyupsik a răspuns:

Cum o poti numi prietena dac nusti poti deschide sentimentele cu ea.Dar in legatura cu baiatu dat cred cA trebuie sa o ei usurel si sa incepi de la ceva usor. Incepe sa comunici cu el sa ii devii prietena. Vorbeste cu el pe mess, odno, sau nu stiu caseste o metoda de a comunica cu el. Apoi daca el ma manifesta un oarecare interes fata de tine destainuei sentimentele dar cel mai bina sa i le spui in fata nu prin sms sau prin telefon. Cred ca iti va reusi bafta daca ai nevie de ceva ma gasesti pe TPU.ro

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Spune-i ce sentimente ai pentru el pana nu ti-o ia inainte o alta fata din clasawinking.

| fisulumoscraciun a răspuns:

Ce poveste trista ca in ani 87 sa iubest un baiat si sa nu ii spui eu cel mai bine te sfatuiesc sa ii spui ca vrei sa iesi cu el daca nu vrea lasa dreaqu gasestati altu pa nb

| B69SEX a răspuns:

Bai...in primul rand prietena ta nu este o prietena adevarata. Fii mai selectiva la capitolul asta.Baiatul trebuie sa vina cu initiativa, daca nu o are atunci nu te place sau nu are curaj. Daca flirteaza cu toate fetele inseamna ca e disperat si este un onanist incurabil.

| Nanutza a răspuns:

Daca prietena ta rade de tine inseamna ca nu iti e prietena cu adevarat si ar trebui sa invetzi sa ai mai multa incredere in tine si sa nu iti mai pese ce zic ceilalti.Cand vrei sa vorbesti cu el prefate ca ceilalti nu exista