anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si sunt insarcinata vreau sa fac avort si a aflat si mama si nu ma intelege deloc, singura persoana care ma intelege este prietenul meu cu care am ramas si gravida el are 18 ani. Ce sa fac safatuiti-ma si pe mine am nevoie de ajutor...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dizzydizz a răspuns:

Nu face buey avort!
straight face
Macar fa l, si dal la casa de copii decat sa il omori
te gand putin?
E un copil, o viata de omstraight face
Tiar fi placut ca si tie sa iti faca candva asa ceva?
Din moment ce aiu facut greseala, asuma ti riscurile

105 răspunsuri:
| Ady_8512 a răspuns:

Vrei sa faci avort dar dc nu v-ati protejatstraight face cand ai fost cu gagikatu sau cine era el ti-a placut in pat acum suporta consecintele!

cu avortu nikin u se une problema cum sa avortezi auzi este o viata nu este o jucarie pe care dupa ce te-ai plictisit o arunci la gunoi mai gandeste-te si u cum sa faci asa ceva si la ani tai exista si riscuri mari daca faci avort ca esti mik:\ sunt cazuri in care multe fete au murit la varsta ta pentru ca au facut avort straight face faci cum crezi parerea mea e sa nu faci niciun avort totusi este copilul tau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca prietenu tau e alaturi de tine incearca sa va mutati impreuna si sa pastrezi copilu. Daca parinti tai nu sunt de acord cu prietenu tau nu-i baga in seama si daca iti iubesti prietenu nu ii lasa sa va desparta. Sper sa reusiti sa treceti peste si sa nasti un copil sanatos si sa le fure inima parintilo tai. sper sa reusiti pupici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti face avort, cuprietenul tau dac are 18 ani.Costa mai mult pentru ca varsta este foarte riscanta.Sunt in aceiasi situatie si iti spun din experienta...Eu trebuie sa fac avortul saptamana viitoare.Ai grija ce faci.Este important cate luni ai de graviditate?

| Alexutsa_2737 a răspuns:

La 14 ani ti sa facut d leganat copii du-te fa avort decat sa iti distrugi viata ta mai bine omori o viata

| coadadespin a răspuns:

Pastreaza-l nu-l omori!

| allle_2188 a răspuns:

Da nu te-ai putut si u abtine un pic, sa nu faci sex!? totusi uita-te putin la anii tai! rolling eyes

| muceacitalinda a răspuns:

Nu nu si nu gandeste putin dacxa ai fi tu acest copil ce ai face daca mama ta ar fi facut avort gandeste-te ca vei naste il vei avea in imbrate pe propiu tau copil te vei juca ii vei da sa manance il vei pupa cand iti va spune cunvantul mama te vei simti implinita in anoulea cer e un copil din sangele tau ai facut o prostie nu-i nmimic repareo nu te gandi si daca vrea iubitul tau casatorestete daca nu vei intalni o persoana cu adevarat adevarata minunata in niciun caz nu face ved ca data 5 feb 2010 daca nu ai facut bravo tie esti o mamica norocasa daca ai nascut spune-mi si mie ce ai nascut daca ai facut avort sper ca pe viitor sa nu mai faci scuze pentru greseli

| TheAshen a răspuns:

Nu stiu

| Papusik a răspuns:

Nu fa avort. sad

| AndreiSL a răspuns:

Uite ce se intampla cand nu iti ask de parinti acum na e o viata la mijloc si Sniper mi sar pare unlucru anormal sa ucii o fiinta nevinovata numai o persoana fara minte ca tine si fara suflet ar face asta

| Simonaaaaa a răspuns (pentru adi4ever):

Adi4ever...tu gandesti cand spui ceva? Cand faci o greseala pe tine te blestema cineva? Eu cred ca tu esti mai batut in cap de cat ea. De ce a facut-o e problema ei ai inteles? Ea tia pus o intrebare si daca poti sa o ajuti bine daca taci din gura.

| adi4ever a răspuns (pentru Simonaaaaa):

Ce ai ma? Acum te-ai gasit sa imi raspunzi? Pana mea mie nici nu imi mai apare raspunsul nici nu stiu ce am zisstraight facelaughing A trecut aproape un an de cand e postarea!

| Simonaaaaa a răspuns (pentru adi4ever):

Am gasit intrebarea accidental pe net si nu m-am uitat de cand e pusalaughinglaughing

| adi4ever a răspuns (pentru Simonaaaaa):

Si ai zis jap hai cu un raspunssmug

| Daniel757 a răspuns:

Cred că te înșeală prietenul tau