Cand iubesti, nu dai ultimatumuri, mai ales de genul asta. Asta ma face sa ma indoiesc serios ca te iubeste cu adevarat.
Http://www.youtube.com/watch?v=MskFMw6jPBk&NR=1 Cei care cunosc cat de cat engleza uitati-va la asta si apoi ganditi-va bine inainte sa faceti acest pas...
Uite eu ati zic sa faci ce ati spune minte nu inima daca chiar al iubesti si el daca chiar te iubeste pe tine o sa aveti rabdare crede-ma eu sunt logodita de doi ani si am 17 ani mai un an si ma marit pentru ca parinti au decis sama marit la 18 ani sa fiu majora cand imi incep viata sexuala si logodnicul meu avut rabdare doi ani si chiar dormian an acelasi pat catodata si nu sa atins de mine imi zicea ca nu mai poate dar nu e asa de bebun ca al tau al tau e obsedat draga zii sa se duca la alta cand al iau crizelz si suporta tu pentru binele tau eu asa cred ca e mai bine si in plus voi sunteti copii doi copii sa fac sex e prea de tot al meu iubit are 20 de ani dar na
poti face cum crezi ca e mai bine dar eu zic sate comunicu cu parinti prieteni sora sau ceva apropiat dar cu parinti trebuie neaparat ok bine te pup bafta
Sincer. si prietenu` meu mi-a cerut asta. dar n-a insistat`. si am intrebat " daca nu accept asta inseamna ca o sa ne desp? " si mi-a zis clar " nu ". deci `. cand o sa fii pregatita `. daca te iubeste cu adevarat` te va astepta `. ce fel de iubire este asta? " daca nu te culci cu mine in maxim jum` de an ne desp ". halal relatie
Asculta-ne pe noi! Ai o gandire buna " nu vreau asa devreme "! Daca o pastrezi asa 3-4 ani inainte, cum a mai spus cineva, respect!
Daca tine la tine te-ar intelege si nu te-ar forta! Asta este o dovada si pentru tine sa-ti arate cat te iubi cu adevarat(doar sa nu iesit deja din calduri)
Te santajeaza cu despartirea pentru a obtine sex. ai grija de tine nu te indemn sa faci greseala asta
Cred ca ar trebui intai sa te asiguri ca te iubeste si el si eventual sa-i spui ca daca te iubete sa astepte pana cand tu vei fi pregatita sa i te daruiesti.
00Andreea008 întreabă: