| micutata a întrebat:

Am 14 si de vreo luna ma intilnesc cu un baiat de 16 ani,adineaori el mi-a propus sa facem dragoste dar eu i-am spus nu si acum eu mereu sunt nevoita sa dau cu ochii de el si el mereu ma inerveaza cu intrebarea asta,trebuie sa incerci pe toate in viata, esti fata mare eacum, eu il ignor cum pot ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| CrissNico a răspuns:

Eu sunt fata si te inteleg, il iubesti si ai face orice pentru el, dar ai 14 ani, nu face o asemenea GRESEALA TE ROG!
El are 16 si te vrea doar pentru SEX.
Avand in vedere ca nu vrei sa o faci presupun ca esti virgina, nu o face doar sa il bucuri pe el, ca sa te dai tu cu capul de pereti mai tarziu!
Prima data este ceva special si mai ales la 14 ani nu este potrivit! Oricand gasesti pe unu ca el care sa te..., sti tu ce vreau sa zic. Ai doar 14 ani si ai timp destul, eu am 17 si nu imi fac griji despre acest subiect iar iubitul intelege.
Hai sa facem un test, de cate ori pe zi iti zice ca vrea sa se culce cu tine si de cate ori iti arata ca te iubeste?!
Eu ti-am dat un sfat prietenesc, SA NU TE GRABESTI cu treaba asta. Sper doar ca nu mai inteles gresit, tu poti sa faci ce vrei cu el... eu doar mi-am dat cu parerea.
Sper ca te-am ajutathappy

| micutata explică (pentru CrissNico):

Eu i-am spus pentru ultima data sa imi dea pace si daca ii este s... sa gaseasca vreo cu*va pentru asta, si da sunt virgina si eu am principii ca poti fi virgina doar odata in viata dar sa devii femeie poti oricind, eu invat destul de bine si parca nu sunt atit de urita sunt asa normal dar sunt calma nu ca toate celelate fete din scoala care doar la 14 ani deamu sau intilnit cu vreo zece baieti si poate nu mai sunt virgine deamu,acest baiat sa mai intilnit cu altele mai mari deic el cu care a avut si de aia precis isi doreste ceva nou,ii un baiat cu niste aere de super boy, playboy, da arata bine dar nu face sa ma caiesc o viata pentru el si eu, eu iubesc sa citesc carti mai ales roman de dragoste si eu astept printul pe cal alb, o iubire can povesti pina la adinci batrinete

| CrissNico a răspuns (pentru micutata):

Ma bucur ca gandesti asa, nu te schiba pentru nimeni ca nu se merita, te pup si sa aud de la tine numai de binehappy
PS : mersi de funditahappy

20 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Eu as fi de parere sa mai astepti, a fi virgina/a nu avea iubit la acesta varsta, nu cred ca este un ghandicap si nici boala grea nu se numeste.
Daca tu vrei descoperi tot la 14 ani, mai tarziu ce ramane de facut?
Bucura-te de copilarie si traieste-ti copilaria cu adevarat.
Copilaria nu se intoarce si de aceea trebuia traita din plin
O zi frumoasa sa aihappy

| cryssu2008 a răspuns:

Dragostea inseamna sa intelegi fara explicatii, sa crezi fara dovezi, sa auzi fara cuvinte, sa vezi cu ochii inchisi, sa simti fara atingeri, sa faci toate la timpul lor.
Daca le faceti pe toate astea, atunci te poti culca cu elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratelemeleu, uite care e faza, fa ceea ce simti nu poate sa iti para rau daca tu asta simti ca nu te mai stapanesti si mori sa simti cum e sa fii mult mai mult decat atinsa, da-i incolo pe unii si altii nu ei sunt importanti cand vione vorba despre tine mai ales corpul tau.
Dar sa nu fie o intrebare ''stii TPU vreau sa o fac...'' iar mai apoi ''stii TPU m-am despartit/nu vreau sa o fac''. Hotaraste-te, doar atat. Dar sa nu pari inferioara lui, nu ii accepta toate magariile de pustan, ai si tu grija.

| Demonull a răspuns:

Alo,alo fetiţa..stai cuminte.s-a epuizat stocul de Barbie?

Răspuns utilizator avertizat
| corhaz a răspuns:

El vrea doar sex de la tine.e treaba ta daca vrei sa continui sau nu

| Salu134 a răspuns:

Ai abia 14 ani. Dupa vei regreta.Un baiat adevarat nu ar face asa.Nu iti fie rusine.

| clickclicksnap a răspuns:

Asta da, intr.adevar o problema existentiala. Ce sa faci, ce sa faci... nu vreau sa fiu rautacios, dar ai 14 ani. Rolul tau este sa inveti si sa cheltui banii parintilor cat despre baiat, o sa invete si el sa.si "educe"hormonii. Explica.i simplu, in parc la o inghetata ce vrei tu. Simplu. Numai bine, tine.te departe de prostii la varsta asta

| micutata explică (pentru clickclicksnap):

Eu i-am spus clar ca nu vreau si i-am explicat tot si de virsta i-am spus dar parca e turc sunt prima care ii spune nu in acest plan deoarece el este cel mai popular in scoala se considera un macio, el crede ca poate avea orce fata

| clickclicksnap a răspuns (pentru micutata):

Si.atunci fitu exceptia de la regula. Nu te face sa te simti mai bine? Mai speciala? Un om nu poate fi "the best" decat daca ceilalti il considera asa, dar ceilalti ce fel de valori au? Nu vinde conceptiile tale pe cele ale turmei. Elcapata incredere de macho datorita faptului ca toti ceilalti il considera asa... tu il consideri asa? Analizeaza si vezi cum iese. Numai bine, daca mai ai nevoie de lamuriri scrie.mi

| MymyMihaela a răspuns:

Ehh...E simplu, il refuzi si pui capat relatiei. Nu ti-o spun de loc cu rautate, insa ai inca 14 ani, esti prea mica pentru a face dragoste. Eu am 13 ani, dar stiu mai multe decat stie una de 20... Deci, sfatul meu este sa pui capat relatiei cu el, pentru ca esti prea mica pentru ceea ce vrea el. Fetele se dezvolta mai repede decat baietii, insa, organismul este pregatit pentru acte sexuale abia la varsta de 16-17 ani. Baietii se dezvolta mai lent fata de fete, dar ei de la varsta de 14-15 ani incep sa se dezvolte dublu fata de fete. Si ei tin neaparat sa isi inceapa viata sexuala inca din 'copilarie', desi nu e normal. Fetele nu sunt asa, doar daca sunt cu*ve. laughing) Sper ca te-am ajutat. happy

| Asian a răspuns:

Dragoste inseana intelegere iar voi nu va intelegeti

| lawll a răspuns:

Daca te preseaza cu intrebarea asta, nu tine la tine!

| Jimmythecricket a răspuns:

Aveti voi vreo relatie de 1 an sau mai mult? nu se numeste dragoste ce vrea el.Trebuie sa iubesti pe cineva ca sa faci dragoste. e un *** trist. Daca mai insista loveste cate de tare poti in bijuterii si spune-i sa-si aminteasca durerea asta cand se mai gandeste sa iti zica sa v-o puneti

| micutata explică:

Cum sa il trimit mai bine sa imi dea pace odata si odata, chiar imi pare rau ca el este asa imi place foarte mult de el