Fiecarei fete ii place un anumit tip de barbat...dk la una nu i-a placut de tine si ti-a zis ca esti urat nu inseamna neaparat ca nu e si pentru tine o fata care sa te placa...iar la intrebarea dk esti urat nu pot sa iti raspund ca nu te cunosc, iar dupa parerea mea frumusetea exterioara e trecatoara, important e interiorul
Nu am vazut inca o fata care sa aiba inclinatii catre tipi cu fata de butelie...
Cred ca e un plagiat, insa nu-mi amintesc numele celui care a zis asta prima oara, insa se potriveste replica:
Cu fiecare topic pe care il vad pe site-ul asta, imi e tot mai rusine de rasa din care fac parte...
Pai daca le-ai abordat si la bord aveai cateva butelii, clar ca ti-a zis ca esti urat.
Toti ati facut caterinca dar nati abordat problema serioasa...totusi ai dor 15 ani si numele"ButelieNuEtrol" () Poate esti TROLL in viata reala nu pe TPU...
Mai Butelie(nu Etrol). fiecare cu gusturile lor,nu am intalnit eu pe cineva cu fata de butelie,dar sigur ar arata bine,si cand vede o super bomba pe strada explodeaza de la caludri Glumeam Exista si o fata pentru tine,sigur nu esti urat, chiar daca nu semeni cu Giastin Bibanu' multe te vor placea, frumusetea interioara conteaza enorm pentru orice doamna.
Ce mama dracu, scuze de expresie revin dupa o betie crunta!
"Am incercat sa abordez orice femeie de pe strada"
Stai asa, cum adica?
Deci te-ai dus unde ai vazut cu ochii si ai intrebat fiecare femeie daca vrea sa se **** cu tine?
Daca eu am inteles bine, esti dus frate.
Si fiecare mi-a spus ca seman cu Giastin Bibanu`
Pai doamne iarta-ma ai crescut intr-o balta de semeni cu un biban?
Daca nu te superi pe mine - Daca tu chiar arati ca o butelie, traitear familia combinate cu niste gaz ( Nu radeti, serios, sunteti prosti daca radeti )
Si inca ceva, tu te crezi in Metin, League of Legends de nu semeni cu un trol? Asta nu am inteles-o nici eu si sunt un obsedat de PC Games
Scuze de exprimare!
Mai tu realizezi ce tampenii ai scris acolo?
"Am incercat sa ABORDEZ orice FEMEIE de pe STRADA"
Doamne.ce copil.
Pa, fata de butelie
Poate am pus virgulele unde nu trebuiau.Asta stiu, intentionat am PUS ASA.Am vrut sa parodiez acest tip de oameni, Integrand astfel si modul lor de scriere.Si n-am 15 ani, da ce stii tu ce e aia parodie?
Bah, tu ai intrebat femeile de pe strada daca se fwt cu tine?)
Daca am inteles eu bine, e grav
Freac`o daca simti nevoia
Esti urat, dar fi multumit ca nu-i chestie de personalitate. (Era o gluma, hi hi.)
Pai daca le abordezi asa nu stiu ce o sa se intample si oricum trebuie sa gasesti pe cineva care sa te placa cu adevarat nu asa cine se nimereste atunci o sa mearga mai bine succes
StrongHeart întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: