| alexa_4015 a întrebat:

Am 15 ani iubitul meu are 19...suntem impr de apr 2 ani dupa 2 luni de rel a reusit sa ma prosteasca sa ma kulk cu el.am fost desp 4 luni din kauza mea ne-am impacat si el e mereu la mine eu la el eu ma inteleg bine cu ai lui si el la randul lui, dar intrebarea mea e ma iubeste cu adevarat? sau e doar asa voi ce ziceti? si vreau sa mai zic ca suntem ff strikti unul cu altul el nu iese fara mine si eu fara el ne suparam repede dar adevarul e ca el acum are baku si ma tine cu el in casa adica na nu ies fara el si m-am saturat ...va rog dati-mi u sfat, mersi mult mult

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă "te-a prostit" se cheamă viol iar tu ai fi fost acum traumatizată şi el la pârnaie.
Ai desfăcut picioarele = ai vrut!
Hai, recunoaşte că ţi-a plăcut!
Terminaţi-o dracu' o dată cu mentalitatea asta potrivnică vieţii sexuale că de la sex n-a murit nimeni! Pfff... ce ţi-e şi cu mentalitatea de Ev Mediu.
Acum omu' are bac, un examen destul de uşor dar de asta îţi dai seama abia după ce-l dai, până atunci având senzaţia că vai ce bau-bau e bacu'.
Sunteţi de doi ani împreună şi acum are un moment mai greu şi te roagă să fii alături de el şi tu te întrebi dacă te iubeşte cu adevărat?!
Păi nu stă nimeni 2 ani dacă vrea doar pentru sex, crede-mă!
Dacă tu ai acum 15 ani... să înţeleg că prima oară aţi făcut-o la 13 ani?! Ok, aia e devreme. Nici scenariile apocaliptice de tip Brigaela, dar nici la 13 ani băi nene că atunci eşti doar un copil.
În fine, câtă vreme eşti sănătoasă şi nu au apărut probleme şi aţi folosit prezervativ, e-n regulă.
Femeile au nevoie de certitudini, iată câteva:
1. Nu te ţine doar pentru sex căci cine vrea sex sportiv nu ţine aceiaşi fată 2 ani.
2. Nu te-a prostit să te culci cu el ci ai stat de bunăvoie căci altfel nu mai treceau doi ani de relaţie
3. Oricum ar fi mulţumită nu eşti. Dacă iese fără tine e nasol, dacă nu iese fără tine e nasol... ehaaa... ia hotărăşte-te tu ce vrei!
4. Te ştiu până şi părinţii lui, petreceţi mult timp împreună... nu ştiu dacă te iubeşte (asta doar el poate şti) dar e cert că ţine la tine, măcar într-o măsură mai mare decât ţii tu la el!
Omul îţi arată respect iar tu tratezi cu îndoială. Nu-i bun!

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Deci, te-a prostit, nu a existat acel sentiment unic care vine de la sine? Trista situatia. Cum digeri faptul ca te prosteste in continuare?
Esti fata sau carpa? Despartiri, impacari? Ce-i asta, iubire sau obisnuinta?
Ce rost are sa mai continui o relatie deloc agreabila, ce mai astepti, doresti sa fi pionul lui in continuare? Ai grija, tabla de sah e limitata!

mira
| mira a răspuns:

Acum ofera-i conditii sa se concentreze pe examene.Iesiti la plimbare cand ia el o pauza.Cam repede ai trecut la regimul de femeie matitata.

| gingasull a răspuns:

Sfatul meu este sa-l lasi acum in pace pana termina cu Bac-ul, iar daca dupa aceea tot incearca sa te tina din scurt ( adica sa nu-ti dea voie sa faci anumite lucruri pe care tu le doresti sa le faci), atunci cred ca este cazul sa aveti o discutie serioasa ( cu calmitate) in care sa va spuneti unul altuia nemultumirile. Daca vezi ca nimic nu se schimba, atunci eu zic ca ar fi cazul sa-ti gasesti pe altcineva. Nu dispera! sunt alte cupluri care se despart si dupa zeci de ani de stat impreuna! Sfatul meu este : sa nu stai langa cel care te face nefericita!

| cristinuta01 a răspuns:

Din cate spui tu... pare ca te iubeste. daca te. a prezentat si prietenilor si majoritatea stiu ca sunteti impreuna e ok. dar faza cu prostitu straight face si la varsta asta mi se pare aiurea. si eu sunt iezact in situatia ta am 15 ani si sunt imo cu un baiat de 1 an si are 19 ani. dar ma respecta si varsta mea de asemenea. acum si tu trebuie sa simnti. daca te iubeste cu adevarat. pupici success:*

| Wardenitza lu Warden a răspuns:

Deci la utilizatoarea @iulianvlad ai raspuns: alexa a răspuns:
''Sincer p mine ma excita cand e nervos...sau depinde de stare cateodata cand e mai "salbatic" altadata romantic dar mai mult salbatik...imi place sa faca ce vr din mine. dai fundita? hee hee''
Auzi fetita daca zici ca ''te-a prostit'' de ce iti place sa faca ce vrea din tine? Esti c`am mincionoasa si n`ai decat sa`mi dai stupid la raspuns dar el tine la tine ca altfel nu statea 2 ani cu tine.gandeste`te ca are 19 ani., iar tu nu poti sa-l intelegi...sa te vedem pe tine la bachappy sa vezi ca nu`i usor deloc!

| zhuzhu a răspuns:

Pai de prostit nu avea cum. te-ai facut inteleasa rau pentru ca daca nu vroiai nu te culcai cu el. Si normal ca te iubeste mai ai si indoieli dupa tot ce a facut pentru tine. Tine bine de el ca altu asa numai prinzi.Succes!

| sabinaaa a răspuns:

Mi se pare ca e prea fortat totul.
Din spusele tale,, a reusit sa ma prosteasca" inteleg ca regreti putin asta.
Vorbeste cu el, spune-i ca ai nevoie de libertate!

| Axel_3794 a răspuns:

Vorbeste cu el, ii spui care-i treaba, te deranjeaza aia si aia, spui ca nu i zici din rautate. daca nu mai vrei sa traiesti langa acel om spune-i, ca poate te va intelege si fiecare isi va vedea de drum.nu mai f tu bataia lui de joc.succes!