| Anastasia3005 a întrebat:

Am 15 ani si am avut o tentatie sa fac s€x cu iubitul meu, dar nu am rezistat, el mi-a bagat doar capul. Am folosit lubrifiant, fără protecție, dar dupa cum am spus, nu mi-a bagat decât capul, sunt sanse sa raman gravidă? Va rog răspunsuri serioase...

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ejaculase inainte sa-ti bage penisul iar tu erai in perioada fertila, da sunt sanse sa ramai gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU ai precizat daca in acel moment al dezvirginarii tale, ai fost in una din cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILA a ciclului menstrual.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii si sa intelegi ca este cu totul IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si daca ajunge sperma in vagin intr-o zi INFERTILA, adica orice zi care NU face parte din perioada fertila a ciclului menstrual.
Fara sa precizezi cat mai exact posibil in ce moment al ciclului menstrual a avut loc tentativa de dezvirginare este imposibil sa ti se poata oferi un raspuns cert, sigur si mai ales obiectiv. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in vaginul tau, nu poti sa fii gravida.

| Sofer a răspuns:

Nu sunt șanse sa rămâi gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt șanse, data viitoare faceți o protejat pentru a înlătură orice suspiciune.

| Willis a răspuns:

Dacă nu a ejaculat înăuntru, nu ai de ce să îți faci griji.

| alberto0757 a răspuns:

Daca o spermat da