| Maria_8560 a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu dar daca afla mama ma bate.Si va mai intreb ceva:curge sange cand faci acel lucru? funditawinking

Răspuns Câştigător
| Georgiana_4310 a răspuns:

Fetito, mai bine te-ai duce si te-ai juca.Ai tot timpu' din lume pentru asa ceva.Traieste-ti copilaria!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna:*
Se vede ca u nu esti inca foarte bine informata despre acest lucrul.Parerea mea este sa mai astepti macar pana la 16 ani jumate-17 ani daca nu astepti pana la 18 ani.Si pentru ati raspunde la intrebare: da iti curge sange, dar nu foarte mult sa iti imaginezi Niagara de sange:)), doar cateva picaturi sa zic asa:P si o sa te cam doara, s-ar putea sa nu ti se rupa himenul de la prima sau a doua penetrare.
Uite aici sa te interesezi:*
http://www.util21.ro/......exuala.htm

Funda?

| pitesti a răspuns:

Cand faci acel lucru laughing fi sigura ca esti pregatita sa iti incepi viata sexuala. unii parca traiti numai sa faceti sex sa nu zic fu...

| alexa_4015 a răspuns:

De obikei da dar poate esti una dintre tipele la care nu kurge.sukkes dar un sfat daca nu ti mult la tip nu fa prosti asa faci asa ceva sau daca e doar o rel trecatoare:*

| Biianca_8989 a răspuns:

Da curge. `
dar depinde.`
La unele fete le curg ff mult. la altele deloc`.
Cel mai bine e sa iti duci un tampon cu tinewinking
Funditabatting eyelashes

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prima data curge sange cam la 80% din cazuri.
Insa ceva mai important: trebuie neaparat sa vorbesti cu mama ta in prealabil si sa o anunti in legatura cu decizia ta. Fiindca orice femeie, dupa ce isi incepe viata sexuala, trebuie sa se duca regulat la ginecolog. Tu vei avea un risc mult mai mare de a face cancer de col uterin decat o femeie normala, dat fiind ca esti atat de mica si organele tale genitale nu sunt pregatite pentru sex. Singura metoda ed a evita probleme grave si a duce o viata oarecum normala este sa te duci la ginecolog des, adica de 2-3 ori pe an. Pana la 18 ani este obligatoriu sa te insoteasca un parinte. Tinand cont ca prima consultatie ginecologica se face in prima luna dupa inceperea vietii sexuale, eu cred ca e mai bine sa discuti cu mama ta inainte de a face sex, asa incat sa nu pierzi timp pretios dupa aceea.

Răspuns utilizator avertizat
| sabinaaa a răspuns:

Www.sexpert.ro
in aceeasi situatie am fost pusa si eu acum 6-7 luni.
informeaza-te f bine despre ceea ce inseamna,, sex"
nu uita ca trebuie strans legat de cuvantul,, contraceptie"
si ai grija sa nu regreti dupa, asta e cel mai important!
inca un lucru: fii sigura pe prietenul tau! daca simti ca nu poti avea 100% inceredere in el mai bine o lasi balta!
dar cum am zis, eu eram o idioata la capitolul asta, pana cand am vorbit cu prietenul meu si am citit toate articolele de pe www.sexpert.ro (acum le fac reclama :))).
la intrebarea cu sangele. da, iti va curge, asta e mai mult decat sigur, dar la fiecare fata depinde cantitatea! totul e i raport cu himenul tau, inclusiv durerea. relaxeaza-te, spune-i prietenului tau ce-ti place, ce nu-ti place, ce ti-ar placea sa-ti faca.
COMUNICA cu el! :)
Bafta >:D

| primaru a răspuns:

Fa sex anal si oral ca nu curge sange

| axton a răspuns:

E mai bine sa mai astepti.Toate la timpul lor.esti prea mica, copilareste caci femeie ai sa fii toata viata. Odata inceputa viata sexuala te schimba foarte mult.Mai asteapta, distreaza-te caci nu faci decat sa iti aduci probleme pe cap.SI DACA TE HOTARASTI, INFORMEAZA-TE BINE CACI NU CRED CA TI-AI DORI UN COPIL ATAT DE DEVREME.AI GRIJA.