| Andreix186262 a întrebat:

Am 15 ani si cand ma excit imi apare acel lichid prejeculator mereu. Am incercat sa ma las timp de 2 saptamani sa vad daca imi mai apare acel,, lichid" dar tot imi apare. Oare de ce?
Este ok sa fac laba? O fac de la 12 ani cam odata-doua ori pe saptamana

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La pubertate organele reproducatoare incep sa functioneze si sa produca un lichid care lubrefiaza (umezeste) glandul, in special cand este excitat, pentru a usura procesul care urmeaza (masturbare sau sex).
Este recomandat sa te speli zilnic cu apa calda si sapun pe organele sexuale si intre faldurile penisului, pentru a elimina lichidul care se usuca si poate produce iritatii si miros neplacut.

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericit si cu conștiința ușoară dacavai renunța de tot la mastrbare, o spun din experienta. Cu catvcontinui mai mult e mai greu sa te lasi si cuvcat faci mai des te demineralizezi si pori avea probleme in a susține un act sexual obisnuit.
Daca renunti, sperma evelimina natural prin polutii nocturne, e ceva natural si sanatos.

| MarianWLF a răspuns:

Toti de "udam" indiferent de sex, e normal.

| mihai69 a răspuns:

1. Pentru că așa este normal;
2. Da.

| Emilian65 a răspuns:

Lasă-te de masturbare și totul va fi ok.

| Anonimboy111 a răspuns:

E normal, e ca un lubrifiant cand te exciti, si laba e ok poti sa o faci in continuare

| annonimaaaa555 a răspuns:

E normal. Asa zis e lubrifiant natural. Și da e ok sa faci dar nu mult ca poate o sa te doarăhappy

| DonJuan50 a răspuns:

Salut.
Acel lichid apare în mod natural ca urmare a excitării sexuale, și este complet natural și normal să apară.
Are rolul de a lubrefia uretra pentru un tranzit mai rapid al spermatozoizilor.
Nu te speria, totul este ok.

| fugicavinesinu a răspuns:

Da fratelo e in regula cand dai laba eliberezi sperma?