Trebuie sa te asiguri de trei chestii: ca aveti unde sa va spalati inainte si dupa actul sexual (dus), ca folositi prezervativ si ca fata are macar 16 ani implinti, fiindca altfel e infractiune si tu o sa ajungi pe la penitenciar.
O sa ti curga tie creierul din pantaloni. God!
cum Doamne iarta-ma vrei sa faci sex daca nici nu stii despre ce e vorba sau cum se face corect. cumpara proteine. sau eugenii.
Revelion. sex in grup fratele meu. Doamne. ce ti'e si cu pustii. ti'a zis ea ca vrea sa se culce cu tine. si daca nu stii nimic despre asta te crezi in stare. ofh
Aoloo nu cred ca o petrecere de revelion este cel mai potrivit moment sa o faci pentru prima data, nici pentru tine, nici pentru ea. Pentru ca o sa ai emotii; pentru prima data ar trebui sa fiti intr-un loc linistit, intim, unde sa fiti doar voi doi, sa va relaxati, sa stiti ce faceti. Nu la un party unde o sa fie multa lume si n-o sa va puteti concentra. Pentru ca daca ea o sa fie dezamagita sau o s-o doara s-ar putea sa nu vrea sa o mai faceti a doua oara
Si da, eu zic ca ar trebui sa folositi prezervativ, pentru ca fiind prima data nu ai experienta si s-ar putea sa o dati in altele, sa fiti 3 in loc de 2
In primul rand nici prin gand sa nu-ti treaca sa nu folositi prezervativ. Este foarte important acest "detaliu". Ca sa nu o doara trebuie sa fie foarte excitata, iar sange nu este obligatoriu sa curga. Depinde de fiecare fata. Si inca ceva, pentru ca ea sa fie excitata si mai ales relaxata, o chestie de asemenea foarte importanta, e necesar ca preludiul sa dureze mai mult... poate si ore. Bafta!
Mda... o sa curga sange la ea
si bineinteles ca ai nevoie de prezervativ... oricum la 15 ani nu sunteti cam tineri? da ma rog treaba voastra
oricum cu ea, trebuie sa o iei cu incetul ca sa nu o doara prea tare si aveti grija
succes
De ce esti asa sigur ca o sa faci sex? si mai am si eu o intrebare.de ce drecu stati si puneti intrebari pe site-uri de genu(de fiecare data cand intru rad de pocnesc)si nu cautati pe net? nu e mult mai usor? de ce ai senzatia ca aici iti dau sfaturi experti in domeniul? doamne. da un search pe goagal.nu e asa greu