anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, si desi nu sunt foarte frumos(asa consider)fetele gasesc ceva atragator la mine.Pate fi vorba de inteligenta, aspect fizic, moral sau cum ma imbrac?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu cred ca toate patruhee hee

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu cred ca modestia ta le atrage happy

| Orannginna a răspuns:

Ai tu asa un sex-appeal!winking

| alecs871 a răspuns:

Ai bani? laughing

| NYC a răspuns:

Baietii gandesc intr-un fel, fetele gandesc in alt fel... poate fi vb de mai multe lucruri... pur si simplu ca esti TU si ca te comporti normalhappy

| Deea dYdY a răspuns:

Daca te comporti ca un adevarat gentelman cu el si le zambesti, le spui lucruri frumoase, ele vor fi atrase de tine, am si eu un baiat ca tine in clasa mea si stiu cum e...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratele meu negru (in cerul gurii?), nu te-ai lamurit ca pe aici eu sunt ala frumos, inteligent, manierat? Ia vezi, poate trec pe la tine si-ti demonstrez!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti ca pentru unele fete nu conteaza aspectul fizic foarte mult.
Poate fi vorba despre orice laughing
Mie, de exemplu imi plac baietii cu o privire calda si cei care zambesc tot timpul. Chiar si atunci cand se enerveazahee hee Insa, urasc tipul de baieti care se dau "cei mai cei" si, pe deasupra mai sunt nesimtiti. Poate fi vorba si de caracterul tau, de felul in care comunici cu elewinking. Sau... pur si simplu: simplitatea. Sper ca te-am putut ajuta happy Pa-pa

| coolangel a răspuns:

POate le place compania ta, sau simtul omorului. Stii in general fetelor le par cool baietii care sunt amuzanti, intr-un cuvint de gasca. Si cu toate ca tu spui ca nu esti prea frumos, fetele te pot vedea cu totul altfel. asa ca bucura-te ca esti apreciat pentru cine esti. Sper ca te-am ajutat! Succes la agatat fete!