Deci ce sa zic...esti penibil frate daca la 15 ani iti este rusine sa iti faci prietena
Fetele adora cel mai mult la un baiat comportamentul nu fi badaran poartete frumos cu ea fi amuzant si dupa aia totul va veni de la sine.
Incearca sa te apropi de o fata.sa fiti prietenibuni. poarta`te frumos cu ea.sh incearca sa ii vorbesti asa cum sh prietenilor tai le vorbesti.fii sincer, daca iti place de ea e cu atat mai bine.ptr ca ai putea sa scapi odata pentru totdeauna de rusinea asta Succes.:*!
Dar prieteni știi să-ți faci ( prieteni băieți )?
E același lucru, doar că atunci cînd vorbești cu damele, nu mai folosești jumatate din cuvintele pe care le folosești în mod normal, adică înjurăturile.
Ai grijă să nu confunzi, încurcînd jumătățile și ajungînd să vorbești doar cu înjurături.
Prima data incepi ca amic, discuti sincer te porti natural, nu faci pe superman si usor usor daca te place o ceri de prietena.
De ce iti este rusine?
nu ar trebui... fetelor le plac baieti siguri pe ei
Dar daca nu te konsideri tu pregatit sa ai o prietena atunci nu iti fa iar daca iti doresti mult si ai pe cineva in vizor bv
nu are de ce sa iti fie rusine
Pentru cumatru de la galati: da, prieteni stiu sa`mi fac dar problema mea e ca sunt mai timid, dar nu sunt badaran sau altceva
DoggoYTB întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: