Buna
a face dragoste cu persoana iubita nu este rau, dar sa iti strici viitorul/sanatatea/si sa iti incepi viata sexuala nepregatita din toate punctele de vedere..da..este rau.dar cred ca ne agitam degeaba, fapta ta e consumata deja si tot ce doresti tu ai sa faci, asa ca, multa atentie/protejati-va si nu uita ca protectia te scoate din multe probleme.
O zi frumoasa sa ai
Nu sunt indicate asfel de relatii.Tu minora, el major. Faceti dragoste dar va protejati? Stii la riscuri te expui? Mai ales tu ca fata.Lasand la o parte sarcini nedorite, asta presupunand faptul ca va protejati...(desi nu cred)Sexul cand organele reproductive nu sunt dezvoltate (17, 5-18 ani ), duce la destule pericole, inclusiv riscul de contactarii cancerului de col uterin.
Apoi si prietenul tau risca facand sex cu o minora asta in cazul in care parintii tai se gandesc sa-l reclame. Exista legi in acest sens.
Dupa parerea mea asemenea relatii nu tin prea mult.
Ramane la latitudinea ta sa faci cea ce mai bine pentru tine.Dar parca vad se va satura de tine, cand va gasi alta pustoaica.
Da, e rau daca nu ai mai asteptat si eventual nu esti dezvoltata deplin.
In rest, prezervative multe, e viitorul tau in joc!
Buna!
Are dreptate @Azµre.
Esti chiar o adevarata landra si inca in devenire.
Ce-ai cautat fata de la 15 ani sa-ti incepi viata sexuala?
Nu mai puteai astepta pana la majorat macar?
DA, ESTE RAU.Voi nu mai stiti sa copilariti deloc, iar asta este un lucru trist!
Ai grija sa nu vina barza
Esti cam mica.S-ar putea ca la un moment dat sa te paraseasca.Pana la urma e viata ta, faci ce vrei.Succes.
Funda?
Ai grija sa nu ramai gravida pentru ca mai intai ar trebui sa iti termini studiile
La varsta asta iubirea ar trebui sa fie ceva magic. Pupicuri, imbratisari, plimbari... Ai toata viata la dispozitie pentru sex. Dar pupicurile si imbratisarile or sa fie mult mai rare. Dupa parerea mea, ti-ai stricat copilaria. Ar trebui sa fie o dragoste pura, de copil. Nu sa faci tu un copil....nu ai minte. Baiatul ala profita de tine si tu ii dai exact ceea ce vrea. Asa sunt fetele in ziua de azi. Ofera virginitatea pe tava la 14-15 ani. Bravo! peste 2-3 ani o sa ajungeti pe centura.
Pe langa faptul ca, daca se alfa el o sa faca puscarie pentru act sexual cu o minora si tu o sa devii o cu*va. nu-i nimic rau...
Mda de la varsta asta avem o noua "starleta" printre noi . Bafta la cat mai multe "cadouri" de la baieti in varsta.))
Fac pariu ca dupa ce nu o sa-i mai dai pi... te lasa ti ai distrus viata asta e )