Pai acum nu prea mai are rost sa-ti pui intrebarea pentru ca deja ai facu-to. Dar nu ai facut prea bine pentru ca esti cam mica.Nu e bine sa-ti incepi viata sexuala de la o varsta atat de tanara deoarece poti sa apara complicatii peste cativa ani cum ar fi cancerul de col-uterin.
Oricum raspunsul daca ai facu bine sau nu il poti avea doar tu.gandeste-te daca te-ai simti pregatita daca iti place etc.
Dar te rog din suflet daca tot ti-ai inceput viata sexuala sa o faci mereu protejat ca sa nu apara si alte complicatii gen sarcina.
Te pup si ai grija de tine.
Atata timp cat parintii ta sunt de acord si cat indeplinesti cea mai importanta cerere: consulturi ginecologice regulate, la fiecare 6 luni, incepand din prima luna de la inceperea vietii sexuale, o sa fii relativ OK. Sigur ca toata viata vei fi obligata sa ramai dependeneta de aceste consulturi si vei trai cu teama ca la urmatorul vei descoperi ceva in neregula, dar intervalul mic intre consultatii (maxim 6 luni) iti va permite sa descoperi leziunile care vor aparea in stadii tratabile.
Spune-le repejor, fiindca ginecologul tau va anunta procuratira si fara declaratia scrisa a parintilor, partenerul tau va face inchisoare. daca esti destul de matura sa faci sex si sa incalci legea, in mod sigur este suficient de matura sa discuti cu parintii tai, mai ales tinand cont de riscurile legale si medicale carora nu le poti face fata singura.
Tiberius, sa-ti fie rusine! (ca faci aprecieri mincioase asupra unopr persoane).
Da,
Daca al iubesti si te iubeste e bine nu am facut nimic rau daca spui ca are grija cum se comporta e si mai bine!:*
xoxo:*
Stai linistita draga... din ce am vazut in mai multe posturi Brigaela e putin sarita de pe fix cu dependenta de controale si alte chestii. o fi fost abuzata in copilarie si a ramas cu sechele. Daca ai varsta de 15 ani implinita nu e nici o problema.
Art. 218. - (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
In general ma dispera astia care care considera sexul un lucru rau.
Pai daca tu personal nu ai regrete in legatura cu raportul sexual, iar el continua sa fie la fel de grijuliu ca inainte, nu vad unde ar fi ceva gresit.
Mi se pare' ok, daca te-ai simtit sigura psihic si fizic
sti, important e ca prima data sa o faci cu cineva special, cu care ai incredere
Eu cred ca ai facut bine! atata timp cat tu ti-ai dorit asta cu el si a fost din iubire eu cred ca e perfect.iti spun din proprie experienta si eu tot 15 ani am si am facut-o si eu cu prietenul meu acum vreo 3 luni si suntem impreuna de 2 ani si niciodata nu ma presat cu chestia asta, acum parca ne iubim si mai mult:X
sa nu uiti de protectie
sa va iubiti mult:X funditzsa?:*
Si eu.tot la 15 ani mi-am inceput-o, iubitelu meu e la fel cum zici tu, si nu o sa regret niciodata ca am facut asta, pentru ca mi-a placut, nu a fost dureros, nu ne-am protejat pentru ca a avut grija de mine... in fine nu era vorba despre mine, nu suntem noi in masura sa-ti spunem daca ai facut bine sau nu, dar suntem in masura sa-ti spunem sa te protejezi tot timpu si sa mergi si tu la un control pentru ca nu o sa faci nimic rau daca iti iei frumos piciorusele la plimbare si te duci cu cineva (indicat o prietena) la un ginecolog (femeie daca te deranjeaza faptul ca e barbat) sa te asiguri ca nu ai patit nimic sau eu stiu sa iti dea sfaturi de acum in colo sau poate preferi sa vorbesti cu mama.cine stie ea te poate ajuta, desi te va certa pentru ca esti mica