Explicatie pentru care se distanteaza de tine?
Pai cine stie, poate te considera dragut si alte cele, dar poate nu vor o relatie cu tine. Alta explicatie nu gasesc, din moment ce spun ca esti dragut nu ar avea de ce sa faca asa. Cine stie, fetele au momente cand sunt ciudata. Si daca crezi ca e din cauza ca nu ai avut prietena atunci te inseli. De obicei pe fete nu le afecteaza atat de tare, daca ai mai avut tu o prietena sau nu in trecut.
Deci:
1. fetelor de varsta ta nu le este usor sa aiba iubiti pentru ca sunt o gramada de tati care nu le lasa dar sunt si mame(tatii sunt problema mare la fete, aahhhhh)
2. le placi, dar cand "te atasezi" de ele, devin distante pentru ca nu le prea plac caracterul tau? sau faci ceva greseli? si nu tio spun cu rautate am patit si eu cu o fata ce se topea dupa mine si am fost cam prost sa spun? bleg sa spun? un timp cu ea, si m-a vazut cu alti ochi dupa aia cu greu am mai recuperato(si da, eu am fost de vina) cu fetele trebuie sa stii cum s ate comporti ca sa le ti langa tine sau
3. esti prea deschis cu ele le dai de inteles ca le placi ca nu mai poti si asa nu te mai vor fi si tu mai rece iti plac dar nu le mai da atata "importanta" ca acelasi lucru fac si ele oricat lear placea un baiat, joaca foarte indiferente, dar ele se topesc dupa x. aaa si cand iti mai fac complimente nu mai zi serios? si asa mai departe, cand iti mai spun complimente doar zambesti nu mai zi nimic, ca tu daca raspunzi la fiecare gest si compliment si miscare atunci tot tu cazi de pacalici.
Nu te mai lasa dus de fete. Ele incearca sa te vrajeasca! Nu este nimic rusinos ca nu ai avut prietena pana la 15 ani! Asta inseamna ca nu esti genul de baiat afemeiat! Care umbla dupa fete! Asteapta fata potrivita, inima te va ajuta s-o gasesti.
Nu rade da is in aceeasi situatie daca gasesti rasp plzz da-mi un mesaj pe privat
Pai incearca sa fii mai distant de ele cand iti zice ca esti frumos nu le lua inseama sa zici serios taci si zii mss si tu arati super azi esti elegana etc... vb dulci bafta funda?
E najpa ca ai 15 ani si pan` acum nu ai avut prietena. poate ele te considera dragut, tye iti place de vreao fata? daca da lasa`lepe restul` si incearca sa te apropy de ea.nu stiu ce sa`ty zic, succes
mihail2003 întreabă: