Heii parca m-ai descris pe mine in trecut. Asa eram si eu, aceiasi inaltime aceiasi greutate. Aveam o problema mare cu timiditatea. Am crezut ca nu o sa mai scap de ea niciodata si ca o sa fiu asa mereu, insa cu timpul, am inceput sa cresc, sa socializez cu baietii iar timiditatea incetul cu incetul se mai micsora. Si acum mai sunt uneori timida, dar ca inainte in nici un caz!
Tu trebuie sa ai incredere in tine, sa te simti frumoasa, bine in pielea ta si sa socializezi cu cat mai multi baieti si asa o sa inveti sa scapi de timiditate. Mie acum mi se pare o problema minora, cand eram de varsta ta era problema mea principala . O sa scapi si tu de ea, te pup :*
Si eu:*
Multumesc pentru fundita :*
Adriana buna. Tin sa spun ca asa eram si eu cand eram de varsta ta. Eu pur si simplu cand ma duceam la scoala (asta in generala) aveam cam 10 minute de mers, si daca prindeam in fata mea un grup de baieti stateam in spatele lor pana ajungeam la scoala, indiferent cat de incet mergeau, mai intarziam si la scoala din cauza asta. Cand mai ieseam in oras (singura) ca am preferat sa nu am prietene si daca venea un grup de baieti din fata mea, decat sa trec prin fata lor treceam strada, indiferent daca era trecere de pietoni, politie sau daca veneau masini nu imi pasa. Eu fugeam de baieti.
Apoi am intrat intr-o depresie ca sunt foarte timida, si am luat atitudine. Mi-au facut un id, care l-am pus pe internet, si m-au adaugat baieti din diferite orase, apoi am inceput sa vorbesc cu ei la telefon si sa invat sa controlez conversatia atat virtual cat si telefonica.
In liceu depasisem aproape toata timiditatea, insa la smecherasi nu faceam fata. Apoi am cunoscut un baiat cu care sunt impreuna si in prezent si crede-ma ca m-a facut sa depasesc orice timiditate sa fiu mai sociabila.
Nu, nu cred ca este o problema mai ales ca ai 15 ani si... uite sa stii ca timiditatea ta poate fi si un lucru bun - unii baieti considera acest lucru atractiv de exemplu mie unu mi-ai starnit curiozitatea (despre tine) cu descrierea facuta.
Ideea ar fi ca daca vrei sa iti gasesti un prieten tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa te faci remarcata (si o singura data este de ajuns) de catre baiatul pe care il placi ca dupa aia cu siguranta ca v-a devenii interesat de tine si timiditatea ta cel putin baietii care au bun simt si nu sunt prea golani golanilor nu cred ca le plac timidele